Шукаю опору в собі”. Алла Мазур показала, якою стала після свого раку: змогла перемогти, але якою ціною

Знаменита українська телеведуча Алла Мазур публічно показала наслідки раку, з якими вона зіткнулася. Яке зізнання зробила зірка вітчизняного телебачення?

Коли Алла Мазур почала з’являтися у кадрі в перуках, публіка вже здогадувалася на рахунок стану ведучої. Не важко було знайти пояснення раптовій зміні іміджу зірки, але аудиторія просто смиренно чекала, коли Алла сама захоче про це зізнатися.

І цей день настав. Коли стало зрозуміло, що ремісія — це абсолютно досяжна ціль, а не мрія десь далеко на горизонті, Алла вийшла до глядачів та розповіла про те, що поборола рак.

Алла Мазур показала, з якими наслідками онкології зіткнулася

Алла Мазур
Алла Мазур показала, з якими наслідками онкології зіткнулася

Зараз Алла вже котрий рік зустрічає свій день народження, проводить свята з друзями, насолоджується тим, як зростає її син, але завжди нагадує про боротьбу, з якою зіштовхнулася особисто. Як це часто буває, люди, що зустрілися з онкологію тет-а-тет, попереджають інших про небезпеку, наслідки та необхідність перевірятися.

Але Алла Мазур також вирішила створити матеріал, який суттєво відрізняється від того, що є в Україні, і тепер можна скористатися її знаннями і дізнатися, як правильно підтримувати своїх близьких, коли вони боряться за своє життя з раком.

Ведуча в свою чергу нещодавно відсвяткувала черговий день народження і у зв’язку з тим опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання про наслідки, з якими зіштовхнулася після хвороби.

“Новий рік. Шукаю опору в собі і рідних. І знаходжу – у вас. Дякую усім, з ким разом живемо це життя у війні. І насамперед – нашим захисникам”, – написала Мазур з нагоди свого 59-річчя.

Нагадуємо, що телеведуча говорила, як сильно боялася коротких зачісок і це стало для неї справжнім випробуванням. Пізніше вона навпаки полюбила себе нову, в якій вирувала сила та мужність і навіть тепер ходить з короткою зачіскою, відмовляючись від свого каре. Хто б міг подумати, що Алла настільки сильно полюбить свою нову особистість?

Схожі статті

“Мій живіт зменшився”: Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська неабияк здивувала новиною зі свого життя без колишнього чоловіка В'ячеслава Узелкова. Невже життя пішло на лад? Деталі в статті.

“Мистецтво синяка”: 37-річний Клопотенко розповів, чому після відпочинку з друзями часто виглядає “пом’ятим”

Чи любите ви мистецтво? Сучасні його прояви іноді важко зрозуміти та осягнути. Наприклад, Євген Клопотенко вирішив продемонструвати публіці унікальне "мистецтво синяка".

Витатуював автограф на фанатці: 33-річний Артем Пивоваров продемонстрував, як “увіковічує” свою популярність

Звичайні автографи? На це Артем Пивоваров не погоджується. Якщо вже давати автограф, то краще у вигляді тату. Саме таким подарунком від співака похизувалася одна з шанувальниць.

Фіналістки 12 сезону “МастерШеф” Ольга Рябенко та Валерія Матрохіна показали чоловіків, яким сказали “так”

Що може перевершити справжню пристрасть до кулінарії? Хіба що не менш щире кохання! У житті Ольги Рябенко та Валерії Матрохіної із "МастерШеф" є люди, яким вони подарували своє серце і сказали "так".

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно: “Недовготривалі відносини”

Колишня дружина Потапа Ірина Горова заявила про кінець стосунків публічно і вразила новиною. Поки продюсер знаходиться в Іспанії, у його екс-благовірної великі зміни.

Мінімум тканини на тілі — максимум захвату від авдиторії: Віра Брежнєва вразила привабливістю у 42 роки

Дехто вважає, що після 40 років настає старість. Інші впевнені, що у цьому віці життя тільки починається. У випадку Віри Брежнєвої можна з упевненістю сказати, що у неї після 40 досі молодість.