Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Народний артист України відомий співак Павло Зібров уже багато років щасливий у шлюбі зі своєю обраницею Мариною, яка 27 років тому подарувала йому чудову доньку Діану. 19 вересня 30 років тому подружжя повінчалося. На честь важливої ​​дати музикант оприлюднив у своєму Інстаграмі зворушливе привітання та рідкісне фото з коханою, яка чимось нагадує зовні Ірину Білик.

У кадрі Марина Зіброва позувала в обіймах знаменитого чоловіка у розкішній мереживній сукні персикового відтінку. Свій образ вона доповнила об’ємним укладанням, виразним макіяжем з акцентом на очах та масивними прикрасами з перлами. Музикант з’явився у кадрі у чорних класичних штанах та білосніжній сорочці.

У коментарі Павло Зібров написав, що рівно 30 років тому їхня любов благословила небеса і відтоді їхні долі та серця пов’язані один з одним на віки.

Зазначимо, що для Павла та Марини це вже другий шлюб. До того, як узаконити свої відносини обоє були одружені та виховували дітей. Першою дружиною Зіброва була Тетяна Самофалова, яка народила співаку сина, проте потім пішла до іншого чоловіка. На той час Павлові було 27 років. Незабаром він зустрів свою Марину, з якою щасливий досі.

Павло Зібров замилував рідкісним фото з дружиною
Павло Зібров замилував рідкісним фото з дружиною

Офіційно пара розписалася 25 серпня 1994 року, а вже за три роки в сім’ї з’явилася спільна дочка, яку назвали красивим ім’ям Діана. Все своє життя Марина Зіброва допомагала чоловікові в кар’єрі та виконувала технічні обов’язки щодо організації концертів та роботи у театрі. Також вона активно займалася іміджем знаменитого чоловіка та підбирала артисту костюми не лише для сцени, а й для повсякденного життя. Паралельно жінка виховувала дітей та облаштовувала будинок.

Затишна тераса, де Павло Зібров відпочиває з родиною
Будинок Павла Зіброва

Сьогодні всі обов’язки мами взяла на себе дочка. Діана займається в компанії батька піаром і виконує функції SMM-щика, також дівчина займається стилем артиста. За словами Павла Зіброва, дочка дуже добре справляється зі своєю роботою та додала багато нового. Незмінним залишається лише образ артиста, який багато років тому підібрала дружина Марина та його фірмові вуса.

Схожі статті

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.