Нікітюк і Притулі він не по зубах: новий ведучий шоу “Хто зверху?” Богдан Буше “придбав Rolex” на пів руки

"Шикарний" годинник криптоінвестор Богдан Шелудяк знайшов на Полтавщині. До того ж, в одному з українських сіл. Ведучий запевнив, що гарно жити не заборониш.

Популярний блогер, криптоінвестор і ведучий розважальної програми “Хто зверху?” Богдан Шелудяк показав свій новий годинник. Таку знахідку, як у нього, нині ще потрібно по шукати, але знайти можна. Мова про старий настінний годинник, який колись ще був за радянських часів. До того ж, практично в кожній хаті. Його Богдан Буше знайшов у будинку бабусі на Полтавщині. Про це він сам повідомив у своїй stories в соцмережі Instagram.

За його словами, він разом із своєю сім’єю відправився в гості до бабусі, яка мешкає у Полтавській області. Особисто він не був там уже понад 20 років. Не дивлячись на це, вони навіть змогли доїхати туди без проблем, бо дорогу він пам’ятає досі. Для цієї “подорожі” їм навіть не знадобився навігатор. На одній із світлин у stories Богдан Шелудяк підкреслив те, що вони їдуть не просто до бабусі, а до прабабусі. Мета поїздки — привітати її з Днем народження. Останній раз у неї в гостях він був більше 22 років тому.

Жінка зустріла їх всіх із величезною радістю та підготувала святкові страви до столу. Бабуся відомого ведучого проживає у справжньому українському будинку і продовжує зберігати цей колорит. На подвір’ї лишилася навіть справжня українська криниця. Зважаючи на те, що нині відбувається в нашій країні, криниця — це золоте збереження. Адже, щоб не сталося, люди будуть забезпечені чистою водою і загалом матимуть доступ до води.

Криптоінвестор і ведучий шоу "Хто зверху?" показав, який має годинник
Криптоінвестор і ведучий шоу Хто зверху? показав, який має годинник

У будинку своєї прабабусі ведучий шоу “Хто зверху?” й знайшов старий настінний годинник. Йому спало на думку одягнути його на руки і зняти жартівливе відео про те, що він не хотів хвалитися, але таки покаже всім свій новий годинник “Rolex”.

“Що Ви, яка година? Не хотів сильно хвалитися своїм новим “Rolex”, але говорять, що гарно жити не заборониш. Нічого, були колись і у Вас такі”, – пояснив Богдан Шелудяк.

Схожі статті

Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?

Ротару вирішила не стояти осторонь і вразила важливим рішенням: вийде на сцену заради цього чоловіка

Ротару вирішила не стояти осторонь і здивувала важливим рішенням вийти на сцену заради чоловіка. Хто він і коли можна буде побачити концерт?

Що сталося з Катею Великою з “МастерШеф” після розлучення з чоловіком-мільйонером – тепер суцільна любов

Найбагатша учасниця проекту "МастерШеф" Катя Велика після того, як повідомила про розлучення з чоловіком, світиться від щастя поряд із милим красенем з дуже модною зачіскою.

Легенда українського футболу Андрій Шевченко повідомив про велику втрату: “Вічна пам’ять”

Світова зірка футболу Сальваторе "Тото" Скіллачі за своє життя забив більше 400 голів, став учасником проєкту "Безлюдний острів" і був свідком у справах проти італійської мафії.

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.