Наталія Сумська — щасливиця: відхопила собі найкрасивішого чоловіка країни — Хостікоєв закохав у себе всіх

Пара Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської є однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Але красень-актор завжди мав багато прихильниць. Як Наталя змогла стати головною жінкою у його житті?

Життя Анатолія Хостікоєва насичене цікавими, та навіть непростими подіями. Зокрема, актор пережив клінічну смерть влітку 1986 року. Сам Анатолій пов’язує це з перебуванням неподалік ЧАЕС саме у момент аварії. За плечима артиста є багато знакових ролей. А однією з головних за всю кар’єру є, звісно, султан Сулейман I. Саме цей образ на довгі роки й зробив Хостікоєва одним з найбажаніших чоловіків України. Але щиро кохав Анатолій усього тричі.

Попри чутки, між ним та його партнеркою по серіалу “Роксолана” Ольгою Сумською нічого не було. А ось її сестра Наталія стала законною дружиною Хостікоєва. Але до того, як Анатолію вдалося знайти кохання усього свого життя, він двічі був у шлюбі з іншими колегами по сцені: Надією Кондратовською та Любов’ю Куб’юк. Від другого шлюбу у Хостікоєва залишився син Георгій. А з Наталією він має ще одного сина В’ячеслава, який теж став актором.

Наталія Сумська виступає на сцені разом зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим
Наталія Сумська виступає на сцені разом зі своїм чоловіком Анатолієм Хостікоєвим

До слова, Сумська також намагалася побудувати сімейне щастя ще до зустрічі з Анатолієм. В шлюбі з Ігорем Мамаєм Наталія навіть народила доньку Дарину. Сьогодні колись талановита та перспективна дівчина веде непублічне життя. Таке рішення Дарина прийняла після того, як втратила свого чоловіка. І хоча Наталії важко говорити про цю ситуацію, вона підтримує свою доньку та намагається зробити все, щоб її життя було якомога комфортнішим.

А ось з Анатолієм Хостікоєвим та спільним сином Сумська часто з’являється на сцені театру. Також В’ячеслав періодично знімається в кіно. Зіркову тітку хлопець бачить досить рідко, бо велика родина Сумських має кілька невирішених суперечок. Але молодий актор сподівається, що з часом вони зможуть знайти спільну мову, оскільки тітку Олю він дуже любить.

Молодий актор В'ячеслав Хостікоєв на театральній сцені поруч зі своїми батьками
Молодий актор В’ячеслав Хостікоєв на театральній сцені поруч зі своїми батьками

Схожі статті

Усі пам’ятають її доглянутою білявкою: як виглядає зараз Лідія Таран – Франція змінила її до невпізнання

Лідія Таран, яка переїхала з дочкою до Франції, останнім часом дуже рідко з'являється на публіці, але іноді робить виняток. Як змінилася зірка 1+1 за два з половиною роки?

Не “Холостячка”, а кінь: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, кого бачить зранку у відображенні в дзеркалі

Ксенія Мішина — дуже працьовита дівчина. Останнім часом навіть занадто. Акторка зізналася, що насичений графік дуже впливає на неї та розповіла, кого вона тепер собі нагадує.

Помер молодий актор “Ліги сміху”: в нього залишилася велика сімʼя і люди, які проливатимуть сльози за ним

Стало відомо, що актор Ліги сміху на затримався у цьому світі надовго і залишив своїх рідних, рушивши на небеса. Що сталося і які відомості є на даний момент?

Питали про костюм: Осадча вразила 3-ма стильними образами у світлому відтінку – як бути в тренді осінню 2024

Зірка "Світського життя" Катя Осадча поповнила свій осінній гардероб трьома стильними костюмами у світлих відтінках, які ідеально підкреслюють переваги та приховують недоліки фігури, якщо вони є.

Співає для курей, гладшає і танцює за їжу: як зрадниця Ані Лорак та втікачі Потап і Влад Яма втратили славу?

За останній декілька років багато зірок вирішили відмовитися від України. Але, як виявилося, знаменитими вони були саме на Батьківщині, а в інших країнах доводиться жити скромно, не виділяючись.

Ну то й що, що йому — 90, а їй — 38: віражі долі Григорія Чапкіса, який одружився вчетверте перед смертю

Кажуть, що кохання не залежить від віку, і одна доросла людина може полюбити іншу навіть при значній різниці в роках. Але чи можна назвати останні у житті стосунки Григорія Чапкіса щасливими?