42-річна Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих: Притула не встояв би, якби побачив

42-річна Ольга Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих колег і нікого не залишила байдужим. Який образ собі підібрала зірка?

Ольга Фреймут вже більше 10 років позиціонує себе як експерта у питаннях етики. Не дивлячись на те, що її телевізійна кар’єра вже завершена через материнство та широке поле діяльності, що включає літературне видавництво, блегерство та колонку, Ольга продовжує бути у всіх на слуху.

Зокрема, вона намагається зробити свій внесок в інформаційну боротьбу, а також активно відвідує різноманітні світські заходи. Нещодавно відбувся черговий раут, на якому Ольга Фреймут продемонструвала свій бездоганний смак.

Ольга Фреймут показала розкішний образ у вечірній сукні

Ольга Фреймут розповіла, чим вона володіє в Києві
Ольга Фреймут показала розкішний образ у вечірній сукні

Для виходу в світ телеведуча обрала розкішну шовкову вечірню сукню на бретельках. Вона ідеально підкреслила колір шкіри зірки та її відтінок волосся.

Образ вона доповнила класичними чорними туфлями та клатчем з дрібною фурнітурою. Макіяж був підібраний також вечірній: червоні губи, стрілки та рум’яна. Так як зараз Ольги Фреймут коротка зачіска, складного укладання вона не потребувала.

Захід відбувся у лондонському клубі бізнесу, а у кадрі постала не тільки ведуча, але й місцеві підприємці та діячі.

У коментарях підписники одразу почали залишати різні відгуки стосовно побаченого, компліменти, тощо.

Нагадуємо, після 24 лютого Ольга Фреймут разом зі своєю сім’єю опинилися у Великобританії, де живе по сей день. Пізніше стало відомо, що з нею поїхав її чоловік Володимир, що викликало певний скандал.

Старша дочка зірки Злата на даний момент проживає в Сполучених Штатах Америки, куди відправилася вчитися 4 роки тому. Нещодавно людина приїжджала до України, але прийняла рішення не залишатися. Цілком можливо, що все ж таки згодом сімейство передумає проживати в Лондоні і захочу повернутися. Тим паче, що Ольга володіє розкішною нерухомістю в Києві.

Схожі статті

Великий камін та барабани у вітальні: Сергій Притула показав, як виглядає його простора квартира у столиці

Відомий волонтер Сергій Притула вирішив поділитися з шанувальниками подробицями свого особистого простору. Правду кажучи, квартирка не бідна.

“Моя сонячна дівчинка”: Ірина Горова показала 27-річну доньку Наталію — світле волосся і чарівна посмішка

Дочка відомої продюсерки Ірини Горової живе за кордоном та не з'являється на публічних заходах. Побачити дівчину можна хіба що у фотоблозі матері.

Віддала йому своє серце, але не руку: як виглядає батько дітей Наталії Могилевської – солідний ділок

Як виглядає батько дітей Наталії Могилевської? Обранцем артистки виявився солідний, але немолодий ділок, якого вона довго не хотіла показувати.

Мікро-спідниця та модний топ: Тіна Кароль показала новий образ, який пасуватиме не кожній жінці у 39 років

Відома українська артистка Тіна Кароль причарувала мережу, приміривши новий образ для фотосесії. Шанувальники у захваті від модного експерименту зірки.

43-річний Потап показав, як йому живеться за кордоном: чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на затоку

Потап показав, як йому живеться за кордоном після виїзду. Зірку оточує чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на блакитну затоку та елітні хмарочоси.

“Найцінніше, що я маю”: Даша Кацуріна показала, як виглядають майбутні тесть та теща Володимира Дантеса

Відома бізнесвумен Даша Кацуріна поділилася зворушливим сімейним контентом та на рідкісних кадрах показала, як виглядають її найближчі люди.