43-річний Потап показав, як йому живеться за кордоном: чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на затоку

Потап показав, як йому живеться за кордоном після виїзду. Зірку оточує чиста розкіш в Арабських Еміратах з видом на блакитну затоку та елітні хмарочоси.

Потап проживає за кордоном вже 3 роки. Ще наприкінці 2021-го він вирушив разом з родиною до Іспанії і довго не повертався. На закиди стосовно того, що він вивіз сім’ю через небезпеку він відповідав, що це не так. Мовляв, просто відпочивають. Але у найвідповідальніший момент всі його рідні окрім сина перебували поруч з ним.

Єдиний спадкоємець артиста залишився поруч з матір’ю, і як розповідала Ірина Горова проявила себе дуже мужньою та сміливою людиною.

Потап показав, як виглядає його життя в Арабських Еміратах

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини
Потап показав, як виглядає його життя в Арабських Еміратах

Тим часом Потап не повертався спочатку нібито через хворобу, яка дала серйозні ускладнення. Зокрема, у продюсера був параліч обличчя. Пізніше він запевняв, що вони перебувають на гастролях та дають благодійні концерти, — все заради того, аби підтримати свою батьківщину.

Врешті-решт, Олексій все ж таки з’явився в Україні, але на короткий проміжок часу, після чого одразу ж поїхав.

Зараз подейкують про те, що його шлюб з Настею Каменських також не витримав випробувань, і на даний момент тріщить по швах. Вони майже не бувають разом, і потом з’являється то в одній, то в іншій країні. Зокрема, нещодавно він засвітився в Арабських Еміратах. Чоловік оприлюднив відповідні кадри на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Потап показав, як виглядає його життя в Арабських Еміратах. Скріншоти особистої сторінки зірки

На знімках він показав розкішний пейзаж, який йому відкрився на хмарочосі, а також свої тренування. Олексій намагається тримати себе у формі.

Як довго він буде залишатися в Дубаї достеменно невідомо. Олексій зазвичай не повідомляє про свої плани, але зізнається, в яких локаціях буває. Зокрема, нещодавно він займався поширенням творчості Настя Каменських в країнах Азії. Після того, як вона потрапила у чарти, Потап поставив собі за мету досліджувати даний ринок.

Схожі статті

Великий камін та барабани у вітальні: Сергій Притула показав, як виглядає його простора квартира у столиці

Відомий волонтер Сергій Притула вирішив поділитися з шанувальниками подробицями свого особистого простору. Правду кажучи, квартирка не бідна.

“Моя сонячна дівчинка”: Ірина Горова показала 27-річну доньку Наталію — світле волосся і чарівна посмішка

Дочка відомої продюсерки Ірини Горової живе за кордоном та не з'являється на публічних заходах. Побачити дівчину можна хіба що у фотоблозі матері.

Віддала йому своє серце, але не руку: як виглядає батько дітей Наталії Могилевської – солідний ділок

Як виглядає батько дітей Наталії Могилевської? Обранцем артистки виявився солідний, але немолодий ділок, якого вона довго не хотіла показувати.

Мікро-спідниця та модний топ: Тіна Кароль показала новий образ, який пасуватиме не кожній жінці у 39 років

Відома українська артистка Тіна Кароль причарувала мережу, приміривши новий образ для фотосесії. Шанувальники у захваті від модного експерименту зірки.

42-річна Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих: Притула не встояв би, якби побачив

42-річна Ольга Фреймут у розкішній вечірній сукні перевершила всіх молодих колег і нікого не залишила байдужим. Який образ собі підібрала зірка?

“Найцінніше, що я маю”: Даша Кацуріна показала, як виглядають майбутні тесть та теща Володимира Дантеса

Відома бізнесвумен Даша Кацуріна поділилася зворушливим сімейним контентом та на рідкісних кадрах показала, як виглядають її найближчі люди.