Це її не перше весілля: за кого Настя Каменських вийшла заміж багато років тому – церемонія була скромна

Весілля у київському лісі з розкішними нарядами та купою гостей виявилося не чимось виключним для Насті Каменських, адже це її не перша церемонія.

Настя Каменських досить довго дивувала публіку своїм особистим життям. Здавалося, у співачки має бути безліч залицяльників, але натомість вийшло, що заміж вона пішла за чоловіка, який був завжди поруч. Мова йде про Потапа. І хоча весілля в неї було не одне, але кожного разу з ним.

Настя Каменських розповіла про своє перше весілля

Олексій Потапенко та Настя Каменських у молодості
Настя Каменських розповіла про своє перше весілля

Так, вперше Настя Каменських пішла заміж саме за продюсера. Весілля було таємним і про нього знали лише найближчі. Гостей же не було взагалі. Вони наважилися це зробити в Лас-Вегасі. І поки публіка підозрювала Потапа у зрадах дружині Ірині Горовій, вона, будучи вже колишньою, захищала його перед публікою. Мовляв, ніколи не зраджував і не стане.

Потап також далеко не одразу зізнався в тому, що закохався в Настю не холостяком. І мало того, згодом визнав, що не був вірним, про що сильно шкодує. Горова так і не прокоментувала це зізнання.

Майже 4 роки Олексій та Настя ховали свій шлюб. За цей час багато чого змінилося. Зокрема, Каменських стала сольною співачкою, і Потап займався здебільшого нею та Дорофєєвою із Завгороднім.

2019-го пара вирішила заявити на увесь світ про свій статус стосунків. Але публіка вже не повірила і до останнього думала, що це просто піар. Пізніше вони підтвердили шлюб і зізналися, що розписалися багато років тому. А весілля в лісі було всього лиш річницею.

Зараз пліткують, що історія їхнього кохання добігла свого кінця. Події в країні, проблеми в бізнесі та інші обставини нібито зіпсували їхні стосунки. Але Настя та Олексій говорять, що ця інформація не відповідає дійсності. Цілком можливо, що тривога виявилася марною, але з також шанси почути пізніше, що навіть кохання цих двох не витримало випробовувань та померло. Адже попереду ще все життя, і є шанс зустріти своє справжнє кохання.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.