У Женьки зі “Сватів” буде дитина! Анна Кошмал вагітна вдруге: як виглядає майбутній батько та її животик

У це важко повірити, але акторка Анна Кошмал, яка зіграла роль "Женьки" у "Сватах" вагітна вдруге! Зірка розкрила свою таємницю найкрутішим способом. Її заява вразила всіх!

Усіма улюблена українська акторка Анна Кошмал, яка стала відомою і популярною завдяки зйомкам у серіалах “Свати” (зіграла роль Женьки) та “Сашки” показала всім свою вагітність. Зірка зробила це дуже цікавим і незвичним чином. Вона зняла відео на якому танцює разом із своєю подругою під дуже веселу пісню Beyoncé “Ya ya”. Анна Кошмал написала, що цей день настав і прийшов час відкрити свою таємницю. Відповідь на цю інтригуючу промову була в самому кінці ролику. Своє нове відео reels акторка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На відео Анна Кошмал одягнута в широкі штани та в таку ж широку (картату) сорочку драйвово танцювала під музику Beyoncé. В кінці відео вона знімає сорочку і всім показує свій сюрприз — уже досить великий живіт. Під широкими штанами і сорочкою вона була у білому відрядному купальнику. Крізь нього добре видніється її реально вже великий вагітний живіт. Продовжуючи танцювати вона почала робити акцент на своєму животику, торкаючись його руками і погладжуючи його. Це і була та сама таємниця про яку, на її думку, вже потрібно було всім повідомити.

До свого нового допису акторка додала кілька слів про те, що тепер у неї є шикарна можливість, щоб їсти подвійну порцію будь-чого. Заява про те, що Анна Кошмал вагітна вдруге вже зібрала під її постом більше 12 000 вподобайок, більше 336 коментарів і понад 400 пересилань цього повідомлення іншим користувачам мережі. Ще акторка повідомила, що обожнює свого хореографа Яна Цибульську. Саме вона танцювала з нею на цьому відео, мета якого була публічно оголосити про вагітність знаменитості.

У коментарях до такої приголомшливої новини прихильники Анни Кошмал пишуть, що це напевне був найкращий варіант і спосіб повідомити про свою вагітність. Такого люди ще не бачили! Дійсно — це було зроблено креативно. Абсолютно всі зазначають, що це найкрутіше розкриття. Також всі фанати, колеги та знайомі знаменитості вітають її з цією важливою подією в житті.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.