Ксенія Мішина і зірка “Одного разу під Полтавою” змагаються за те, хто красивіший: обоє ведуть ранкове шоу

Відома "Холостячка" Ксенія Мішина, яка тепер є ведучою ранкового шоу "Прокидайся" змагається за красу зі своїм колегою, зіркою серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрієм Ткачем.

Українська акторка театру та кіно Ксенія Мішина, яка стала популярною завдяки зйомках у серіалі “Кріпосна” та участю в романтичному проєкті “Холостячка” нині стала ведучою ранкового шоу “Прокидайся”. Тепер свої ранки вона проводить разом із героєм серіалу “Одного разу під Полтавою” Юрієм Ткачем. Більше того, вони разом роблять грим у гримерці, спілкуються, дружать, жартують і весело проводять час. Все це Ксенія Мішина показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що хоче "накачати" губи ведучому ранкового шоу
Ксенія Мішина розповіла, що хоче накачати губи ведучому ранкового шоу

Сьогодні ведучі почали свій ранок зі сперечань ще в самій гримерці. Вони “зчепилися” через те, що не могли визначитися хто з них красивіший. Це сталося, коли Юрій Ткач був на гримі. Тоді він поцікавився у Ксенії Мішиної чи не став він виглядати краще після того, як йому вже “замалювали” все обличчя. “Холостячка” вирішила не проявляти своєї доброти і заявила, що малюй його, чи не малюй, вона, як ведуча, все одно виглядає красивіше за нього.

“Щоб Ти не робив!”, – заявила Ксенія Мішина.

У свою чергу Юрій Ткач зазначив, що якби була косметика, яка б змогла зробити з нього саму Ксенію Мішину, то ці засоби купували би всі. І намалювали б з себе ведучу ранкового шоу “Прокидайся”.

“Але зараз чомусь ця косметика не працює”, – продовжила жартувати Мішина над Ткачем.

У свою чергу Юрій Ткач заявив, що насправді Ксенія Мішина виглядає, як лисий жирний чоловік, але коли намалюють її, то з екранів телевізорів всі бачать гарну Ксенію Мішину, яка вийшла вже красивою. Сама ж Мішина переконана, що для того, аби зірка серіалу “Одного разу під Полтавою” став красунчиком, необхідно, як мінімум “накачати” йому губи. Така пропозиція сподобалася Юрію Ткачу, який скрутив свої губи “бантиком” і уявив їх накаченими.

“А в цьому щось є”, – погодився Юрій Ткач.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.