Показав, як бути супер-батьком: зірка “ЖВЛ” Тімур Мірошниченко провів ефір з сином за руку – це треба бачити

Діти відомого шоумена Тімура Мірошниченка ходять з ним на зйомки програм, а потім шалено радіють, коли все теж саме бачать по телевізору в себе вдома.

Відомий український коментатор, ведучий програм “Зірковий шлях” та “Життя відомих людей” (ЖВЛ) Тімур Мірошниченко показав, що означає бути справжнім батьком у теперішньому житті. Насамперед, як справлятися з вихованням чотирьох дітей (двох з яких він всиновив) і при цьому працювати, будувати успішну кар’єру та все встигати. Для прикладу, сьогодні, 23 вересня, зйомки ЖВЛ у Тімура Мірошниченка проходили разом із його п’ятирічним сином Марком. Як все це відбувалося у своїй stories у соцмережі Instagram показала його дружина, адвокатеса Інна Мірошниченко.

Це потрібно тільки бачити: іде процес зйомок програми “Життя відомих людей”. Ведучий Тімур Мірошниченко стоїть перед камерою, веде програму, іде запис, а поруч із ним знаходиться його 5-річний син, який мовчки і тихенько стоїть біля батька, поки той виконує свою роботу. Тімур Мірошниченко тримає сина за руку і в цей час розповідає про Ольгу Харлан, яка потрапила на обкладинку українського вересневого номеру журналу для чоловіків “Playboy”. Насамперед, Харлан опинилася там в розділі “Спортивні рекорди під час війни”. Сама Харлан, як відомо, є українською фехтувальницею на шаблях.

Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко показав, як вів ефір разом з сином
Ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко показав, як вів ефір разом з сином

За словами Інни Мірошниченко, її чоловік проводив ефір разом із своїм сином тому, що сьогодні в їхній родині спеціально визначений день “Мами і тата”. І Марк мав сьогодні проводити його з батьком включно. А після ефіру, Тімур, Інна і Марк — всі подалися в кіно. Крім Марка, донечки Тімура Мірошниченка побували на зйомках програми дитячого Євробачення. Ось таке цікаве дитинство може бути, якщо тато відомий ведучий різних шоу і програм країни.

Інна Мірошниченко також поділилася світлинами і відео того, як їхні діти радіють, коли бачать татка по телевізору. Особливо після того, як самі по бували на зйомках, а потім все те саме побачили вже з екрану телевізора у себе вдома. Їхній радості і щастю немає меж. Єдина дитина, яка поки що не ходить на зйомки — це син Марсель. Хлопчику нині лише три рочки і він має певні проблеми зі здоров’ям. Але Тімур і Інна Мірошниченки все роблять для того, аби допомогти йому подолати його недугу.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.