Ведуча “Світського життя” Катерина Осадча показала свій засніжений палац: живуть з Горбуновим на широку ногу

Катерина Осадча та Юрій Горбунов можуть собі дозволити не економити на власному майні.

Зіркове подружжя Катерини Осадчої та Юрія Горбунова живе під Києвом, в котеджному містечку “Сонячна долина” розташованому в селі Романків. Це в трьох кілометрах на південь від Києва, по Обухівській трасі.

Вартість задоволення

Вартість будинків у цьому закритому селищі, з власною службою безпеки, варується від 13 до 42 мільйонів гривень в залежності від площі і розміру ділянки. Там є старий хвойний ліс, упорядкований парк, декоративне озеро та вся необхідна інфраструктура.

Відомо, що у цьому містечку також проживає подружжя Олексія Потапенка та Насті Каменських. Що пояснює тісну дружбу між Горбуновими та Потапенками.

Інтер`єр

На жаль, ні Катерина Осадча, ні Юрій Горбунов не запрошували на екскурсію по своїй домівці представників ЗМІ. Тому жоден журналіст не мав змоги зробити фотографії інтер’єру.

Та завдяки соціальними мережам, ми маємо можливість створити картинку за допомогою фотографій, що публікувалися особисто подружжям. Адже, частіше за все, ведуча “Світського життя” публікує кадри, зняті зсередини будинку. Але в цей раз, мабуть, захотілося похвалитися, як виглядає її ділянка, засипана снігом.

Фотографія домівки Катерини Осадчої та Юрія Горбунова

Іноді нам всім хочеться трошки похизуватися. А телеведуча Катерина Осадча — не виключення. В неї також, час від часу, з’являється така необхідність.

Нагадуємо, що подружжя проживає разом зі своїм трьохрічним сином Іваном, який народився одразу після зізнання зіркової пари у романі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".