“Ніколи не був у нужді”: 37-річний Тарас Тополя зізнався, скільки заробляє – окрім гурту має успішний бізнес

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя зізнався, дохід йому приносить не тільки музика, а й сторонній бізнес. Чим займається артист та скільки грошей він на цьому заробляє?

Відомий український музикант Тарас Тополя не любить розкривати подробиці своїх заробітків. Проте, Славі Дьоміну вдалося розпитати артиста про його статки, тож чоловікові довелося привідкрити защібку свого гаманця.

Під час зйомок для проєкту “Муз_Тренд“, Тарас зізнався, що окрім доходу від діяльності гурту, має й інший бізнес. Веде він його не сам, а з товаришем – Сергієм Вусиком, який грає на клавішах в “Антитілах”.Що це за справа, розкривати тополі не став, проте зазначив, що бізнес досить прибутковий.

За словами артиста, частину грошей партнери віддають на благодійність. Вони воліють не афішувати це, просто закривають нагальні запити військових, не чекаючи подяки, або визнання.

“Ми це не афішуємо. Як правило, це відбувається в такому авральному форматі: треба щось терміново, то закрили”, – зізнався Тарас.

Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць
Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць

Він не приховує, що має стабільний дохід, який перевищує 5 тисяч доларів. Але, на думку Тополі, мало просто вміти заробляти, потрібно ще й грамотно розпоряджатися грошима. Як запевняє співак, він не звик тринькати гроші на вітер. Як приклад навів свою машину, яку вже давно міг змінити на більш дорогу, статусну, проте не став.

“Ми ставимося до витрат дуже скрупульозно, у межах розумного. Ми не купимо квартиру, нову машину. Я міг собі дозволити купити нову машину вже разів п’ять, але є інші пріоритети”, – поділився фронтмен.

Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць
Тарас Тополя розповів, скільки заробляє на місяць

Загалом, його погляди розділяє і дружина, і товариші по музичному гурту. Вони вважають, що краще вкласти гроші у свою творчість, аніж розпилятися на дрібні життєві примхи.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.