“Тепер я суперпопулярний”: Євген Клопотенко зізнався, яку суму витратив на розвиток свого бренду

Переможець "МастерШеф 5" Євген Клопотенко зізнався, що на створення власного бренду витратив не малу суму. Інвестиції вже приносять прибуток, а кухар може назвати себе мільйонером.

Колись, кухар-аматор Євген Клопотенко вирішив випробувати свою долю на популярному проєкті “МатерШеф”. Та й не дарма, чоловіку вдалося вибороти перемогу. Після цього, він остаточно визначився зі сферою, якій має присвятити життя.

Зараз він відомий на всю країну шеф та ресторатор, який чимало грошей та сил вклав у власне ім’я. У програмі “Ближче до зірок“, чоловік зізнався, яку суму він інвестував у свій бренд та як зміг заробити свій перший мільйон.

Виявляється, його бізнес почався з продажу власноруч виготовленого варення. Справа була не легкою, проте він впорався. Саме солодощі дозволили кухарю назватися мільйонером та заощадити необхідні для розвитку гроші.

“Перший мільйон у мене з’явився, коли у мене було виробництво варення”, – поділився ресторатор.

Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу
Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу

Проте, витрачати ці гроші на “шикарне життя”, Клопотенко не поспішав. Він вирішив інвестувати їх у справу свого життя та відкрив ресторан. Звісно, відкладеної суми не вистачило, а сам кулінар вліз у чималі борги з якими розраховувався досить довгий час.

“Ресторан коштує певну суму інвестицій. Цю суму треба повернути. І я три роки її повертав, нічого не заробляючи з ресторану”, – зізнався Євген.

Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу
Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу

Крім того, чоловік витратив “маленький статок” на розкручування власного ім’я. Зараз, він пишається проведеною роботою та збирається збирати вершки. За словами кулінара, він нарешті почне заробляти гроші для себе.

“Я плюс-мінус вклав у своє обличчя півтора мільйона доларів протягом останніх шести років. І тепер я суперпопулярний”, – розповів Клопотенко.

Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу
Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витратив на розвиток бізнесу

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.