3-річний син Тімура Мірошниченка стане зіркою “Олімпіади”: Марсель робить сальто і не тільки (Відео)

У зіркової пари Тімура та Інни Мірошниченків четверо дітей. При цьому, вони встигають реально все. А їх син навіть сальто в 3 роки робити вміє і через паркани перелазити може.

Дружина відомого телеведучого програм “Зірковий шлях” та “Життя відомих людей” Тімура Мірошниченка, Інна Мірошниченко, зробила гучну заяву про те, що їх 3-річний син уже вміє робити сальто. Мова йде про їхнього усиновленого сина Марселя, який є дуже активним хлопчиком і з народження має ваду здоров’я. І саме його гіперактивність є ліками проти його недуги, адже цим він качає такі необхідні для нього м’язи пресу на животі. Про все це Інна Мірошниченко розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, Марсель вміє стрибати з парканів, робити сальто, підтягуватися на турніках, але вдома не розминувся з диваном і трішки забив лице. З пошкоджень у манюні — ніс і синець під правим оком. Сама ж Інна Мірошниченко практично не дивиться за Марселем під час прогулянки. І лише з однієї причини — вона фізично не встигає за ним скрізь. Активність хлопчика вражає всіх. Але кожного ранку Інна умудряється займатися фізичними вправами при тому, що її другий старший син (рідний), 5-річний Марк, навіть вилазить на неї — у прямому сенсі слова.

Тімур і Інна Мірошниченки настільки щасливі, що вони мають чотирьох дітей (двох із них вони всиновили), що малеча є навіть їхньою мотивацією у всіх життєвих справах і процесах. Можливо пара хотіла б робити більше, але здається, що вони і так роблять щось нереальне в цьому житті. Сама ж Інна підкреслювала те, що дорослі люди в їхній сім’ї знають, як робити своє не відволікаючись на дітей. Оскільки діти з ними разом 24 на 7, а робота і справи є завжди. Тому, все це слід поєднувати і якось справлятися зі всім. І це дійсно якась чарівна сім’я та пара.

Дружина Тімура Мірошниченка показала, що навчився робити їхній прийомний син
Дружина Тімура Мірошниченка показала, що навчився робити їхній прийомний син

Крім цього, виділяє Інна Мірошниченко і краплинку часу для себе, хоча б на те, щоб десь трішки випити кави. Щодо занять спортом вона зазначає, що це турбота в першу чергу про здоров’я та своє тіло. Більше того — це інвестиція у майбутнє. Інна доводить, що людям не обов’язково мати спеціальний килимок для спорту, взуття, тишу чи багато часу. Потрібно мати лише бажання. Вона його має, а тому може виконувати фізичні вправи навіть, коли її син Марк висить у неї на нозі.

“Не потрібна няня чи садочок. Потрібно лише бажання і 20 хвилин часу вдень. Марк висів на мені, на шиї, на спині. Впала — встала і продовжила. Це не про досягнення, а про те, що всі можуть”, – розповіла про своє буденне життя Інна Мірошниченко.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.