Краса, енергія, талант: Лілія Ребрик показала свою 12-річну доньку, якій зробили макіяж “тітоньки” (ФОТО)

Старша донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого росте дуже талановитою та артистичною дівчинкою, яка вже підкорила не один п'єдестал. Чим цього разу здивувала Діана?

У сім’ї телеведучої та актриси Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого росте три дочки – старшій Діані вже виповнилося 12 років, середній Поліні 6, а молодшій Адель лише півроку. Мама і тато душі не сподіваються у своїх дівчаток і роблять все, щоб їхнє життя було сповнене радістю та щастям.

Лілія Ребрик розповіла, як змінилося її життя з Диким після народження доньки
Лілія Ребрик розповіла, як змінилося її життя з Диким після народження доньки

Зокрема багато часу приділяють батьки та розвитку своїх дочок. Окрім школи, дівчатка ходять на різні секції, а старша навіть встигла спробувати себе у ролі актриси і до війни знялася у кількох серіалах. Але особливо 12-річна дочка Ребрик та Дикого досягла успіху у бальних танцях. Так, напередодні у мікроблозі телеведучої з’явилося відео, на якому було зафіксовано виступ дочки на конкурсі.

У кадрі юна танцівниця з’явилася в неймовірно красивій сукні, розшиті блискітками. Доповнили образ гарне укладання з прикрасою у вигляді квітки та яскравий макіяж зі стрілками, тінями та помадою на губах. Партнер Діани Дікой був у елегантному чорному фраку, штанах та білосніжній сорочці з метеликом.

“Новий етап у танцювальній кар’єрі старшої донечки. Вірю у вас, наші талантливі”, – підписала серію фотографій знаменита мама.

Зазначимо, що танці у житті сім’ї Ребрик та Дикого зіграли важливу роль. В юності акторка мріяла стати балериною, але коли її не прийняли до балетної школи, то батько віддав дівчинку на гімнастику, де вона до 13 років отримала звання майстра спорту. Вже коли Лілія була популярною ведучою, її запросили взяти участь у шоу “Танці із зірками”, де й відбулася її доленосна зустріч із чоловіком. Телезірка давно помітила талановитого танцюриста на конкурсах, у яких була ведучою, і сама попросила керівництво проекту поставити її в пару з Андрієм, бо була впевнена, що саме з ним вона дійде до перемоги.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Спочатку актриса сприймала партнера, тільки як друга і лише після участі у шоу між ними спалахнув любовний роман, який роками переріс у міцний шлюб. Зазначимо, що сьогодні сім’ю Лілії Ребрик та Андрія Дикого називають однією з найміцніших та найромантичніших в українському шоубізнесі. Вже 12 років пара живе в офіційному шлюбі і з кожним роком їхнє кохання стає тільки міцнішим.

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.