24-річна Катерина Полтавська заговорила про розлучення з майже 40-річним Остапчуком: “Вова має перейматися”

Шанувальники Каті Полтавської та Володимира Остапчука завжди зичать їм добра. А ось протилежна сторона постійно чекає, що пара розійдеться. І невже припущення про їхнє розлучення зрештою справдяться?

Катерина Полтавська, певно, вже втомилася читати коментарі про те, що Остапчук скоро її кине або ж вони розлучаться з іншої причини. Такі думки можна ігнорувати. Але спроможні це робити далеко не всі, через що на рівні підсвідомості формуються переживання, які зрештою руйнують стосунки. Невже так сталося у Каті й Володимира? Підписники запитали дівчину про розлучення з шоуменом, на що вона чесно відповіла, не прикрашаючи реальності.

Так, наразі про фактичне розлучення не йдеться. Але у Катерини запитали, чи не боїться вона, що колись вони з Володимиром розійдуться. Дівчина зізналася, що відповідних страхів не має. Полтавська вважає життя бентежним, тому не вважає, що потрібно очікувати від нього гарантій. Також вона не розуміє, чому саме жінки зазвичай бояться, що їх покинуть. В реальності усе не завжди складається саме так, бо іноді ініціатором виступає саме жінка.

24-річна Катерина Полтавська розповіла причину розлучення з Володимиром Остапчуком
24-річна Катерина Полтавська розповіла причину розлучення з Володимиром Остапчуком

Тако Катя акцентує на тому, що з часом у пари може просто з’явитися усвідомлення, що вони переросли одне одного, мають різні плани та бачення майбутнього. Полтавська не вважає, що розлучення обов’язково має сприйматися у негативному контексті. Колись дійсно в суспільстві було заведено знаходити пару раз і на все життя. Сьогодні ж вона вважає це архаїзмом. Якщо вона з Вовою не зможе бути взаємно щасливою, то не триматиметься за все.

Також Катя не переймається через можливе розлучення у майбутньому тому, що їй лише 24, тому навіть через кілька десятків років вона буде у розквіті сил та не перейматиметься про те, що життя втрачене. Жартома Полтавська додає, що це Вова має перейматися, бо раптом у 40 Катерину “попаяє”, через що вона вирішить розлучитися. Та зараз вона про це не думає, хоча суперечки між ними іноді й бувають. Але вони є характерними для будь-якої пари.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.