Не така як всі: чому Тіна Кароль не виходить заміж, хоча пропозиції отримує — кішка, яка гуляє сама по собі

Красива, талановита, розумна, успішна — це все про Тіну Кароль. Але чому вже стільки років знаменитість залишається без чоловіка попри численні плітки про взаємини співачки?

Втративши у 2013 році коханого чоловіка, Тіна Кароль довгий час відновлювалася душевно. У 2020 році зірка зізналася, що вперше за довгий час готова до того, щоб покохати знову. З того моменту Тіні приписували багато різноманітних романів, але сама артистка не підтверджувала жоден з них. Та й чи мала б вона це робити? Нещодавно, відповідаючи на питання підписниці, Кароль зазначила, що нічого не скаже авдиторії, навіть якщо зіграє весілля.

Через таку заяву Тіни дехто припустив, що така подія у житті співачки вже сталася. Але це не дуже ймовірно, бо колись про дуже закрите весілля Олега Винника, а цьогоріч про особистість Клавдії Петрівни було відомо багато ще до офіційної інформації. А щодо Кароль немає навіть натяку на заміжжя. Але це зовсім не означає, що у зірки відсутні стосунки.

Тіна Кароль під час нового концертного туру Україною
Тіна Кароль під час нового концертного туру Україною

Цікавість авдиторії до особистого життя Тіни завжди висока. Тому артистка часто відповідає підписникам на відповідні запитання. Влітку, наприклад, вона зазначала, що нареченого у неї немає. Причому співачка додала, що навряд зацікавлена у ще одному шлюбі. Цей етап свого життя вона вважає пройденим. Ймовірно, особисте життя Кароль може обмежуватися лише взаєминами. Але й про них наразі відомо дуже мало. Навіть на рівні чуток.

Може статися й так, що Тіна все ще має сильні почуття до Євгена Огіра, якого втратила через важку хворобу. Навіть якщо співачка дійсно готова до нових стосунків, то потенційних обранців вона може розглядати через призму свого шлюбу, не знаходячи нікого достойного. Але ніхто, крім самої Кароль, не може точно сказати, що у неї в душі та особистому житті.

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.