Нам так не жити: Катя Осадча показала, як виглядає її шикарний басейн і райський сад – “кіношна” краса

Ведуча "Світського життя" показала, як можна мати вдома лакшері роботу. Вона відпочиває біля басейну і райського саду, але при цьому проводить онлайн-зустрічі.

Знаменита світська левиця Катя Осадча, яка тривалий час була ведучою програми “Світське життя” показала, як створила собі лакшері життя й роботу. Зірка проживає у елітному котеджі в Київській області, у селищі Романків, разом із своїм чоловіком, відомим шоуменом і ведучим українських програм, Юрієм Горбуновим.

На території такого домоволодіння у них є великий басейн з пристойною глибиною. Відпочивати там можна безкінечно й навіть не вибиратися ні на які курорти. До того ж, поруч із басейном у дворі подружжя є шикарний сад і штучний газон. Атмосфера, як у готелях закордоном: басейн, сад, газон. Добре жити не заборониш!

Мало того, що Катя Осадча побудувала собі такі лакшері умови для життя, вона ще й організувала свою роботу в онлайн-режимі. Імовірніше всього, щоб з того шикарного котеджу просто нікуди не вилазити. На хвилиночку, сьогодні середа, 25 серпня! У всіх людей робочий день: хтось сидить в офісі, хтось в цехах на підприємствах, а хтось працює в закладах обслуговування. Катя Осадча — вдома біля басейну у одному купальнику. Вона засмагає на сонечку і при цьому — працює! Всі свої робочі зустрічі вона проводить в онлайн-режимі, а необхідну роботу виконує за ноутбуком. Про це Катя Осадча повідомила й показала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Катя Осадча показала, як працює в купальнику біля басейну
Катя Осадча показала, як працює в купальнику біля басейну

Знаменитість виклала відео своїх гарних і довгих ніг, які вона поклала грітися під вересневим сонечком. А ще – відео свого дзюркотливого басейну та зеленого саду. Свою stories вона підписала наступними словами: “Розкіш онлайн зустрічей. Не виїжджати з дому”. І додала до цього смайлик крутості.

Крім цього, Катя Осадча показала у stories дуже миле та щире сімейне фото. На ньому всі “хто куди”: вона, Юрій Горбунов і двоє їхніх синів. Але у кадр потрапили всі. Цю світлину знаменитість підписала: “Коли в одне фото всіх зібрати можна тільки так”.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.