Серцю не накажеш: Дан Балан дав зрозуміти, хто стала тією самою – цю жінку він не забуває і не хоче забувати

Дан Балан майже ніколи не розповідає про своє особисте життя, але про цю жінку змовчати не в міг і розкрив журналістам абсолютно все. Хто вона і як поселилася в його серці?

Безумовно, більшість музикантів намагається супроводжувати свою творчість розповідями життя. Історії кохання завжди користується великою популярністю, особливо, коли артист дає зрозуміти, що проживав сам те, про що пише.

Зокрема, Святослав Вакарчук колись просував свою музику завдяки музі Лялі. Так само велика кількість ліричних композицій Тіни Кароль присвячена її покійному чоловіку Євгену та її тузі за ним.

Дан Балан вже ніколи не пов’язував особисте з власною творчістю. Але про сильні почуття, які колись в нього виникли до іншої жінки все ж таки журналістам розповів.

Дан Балан розповів історію кохання зі свого життя

Дан Балан розповів про свою майбутню дружину та плани на шлюб
Дан Балан розповів історію кохання зі свого життя

Так, з публікою він ніколи не обговорював колишню обраницю Христину Руссу. Так само за кадром залишилася панна Елла Крупеніна. Абсолютно інша розмова — кохання юності артиста. Дан Балан зізнався, що колись до нестями був закоханий в дівчину зі школи. В них довго не складалося, і Роман закрутився лише під час літніх канікул після випуску.

Прозвучало зізнання, розпочалися стосунки, але майбутнього в них не було. Батько Дана Михай на той момент отримав дипломатичну місію в Ізраїлі, і був вимушений забрати всю сім’ю туди. Молоді люди попрощалися і більше не продовжували свою історію. Хоча невідомо, чи намагався Дан її повернути згодом.

Цікаво, що фанати неодноразово намагалися встановити її особистість, і навіть пропустили, що Дан назвав її ім’я в одномузі своїх коментарів. І вік та період ідеально підходять під опис його історії про перше кохання.

“Танька, малолітка на передньому плані. Ось це нагадує мені, скільки мені тоді було, 18 нібито, Таню… на передньому плані. Через що я пройшов”, – сказав артист, не роз’яснивши жодних деталей.

Зокрема, фанати припускають, що це можливо було його першою любов’ю, або мова про співачку Тані Вандер, з якою Дан записав хіт “Lendo Calendo”.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.