Її попросили не показуватися в такому вигляді: Тіна Кароль в шортиках і топі показала худесенькі ніжки. Фото

Тіна Кароль в шортиках і топі показала свої худесенькі ніжки. Шанувальники були не у захваті від побаченого та попросили не показуватися в такому вигляді.

Тіна Кароль пройшла довгий шлях, який був наповнений різними викликами та труднощами. Зірка поєднувала кар’єру з материнством, працювала навіть під час трауру і переживала різні трансформації. Тому числі змінювалася її фігура. Зокрема, артистка неодноразово критикували за те, що вона набирала вагу.

Але ще жодного разу зірка не наштовхувалася на зворотню реакцію. Так, за ці 2 роки Тіна Кароль значно схудла, і на цей раз співачку просять зупинитися.

Тіна Кароль у спортивному міні показала, як схудли її ноги

39-річна Тіна Кароль пояснила, чому не планує виходити заміж
Тіна Кароль у спортивному міні показала, як схудли її ноги

Так, не так давно Тіна Кароль опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому постала у спортивних шортах та топі. Публіка одразу звернула увагу на її ноги, які виявилися дуже худенькими. Коли співачка з’являється на сцені у костюмах цього не помітно. Навпаки, красою артистки останнім часом дуже захоплюються.

Тіна виглядає наче супермодель в усіх сенсах, і лише підкорює своїми зовнішніми даними.

Втім, у коментарях до останньої публікації шанувальники попросила артистку сильно не худнути та виразили своє занепокоєння станом її здоров’я.

Нагадуємо, що не так давно з’явилися чутки про можливе заміжжя артистка. Подейкують, що Тіна Кароль дійсно могла вийти заміж та не сказати про це нікому. На такі думки журналістів наштовхнула відповідь співачки в соціальній мережі Instagram на запитання користувача стосовно можливого весілля.

Співачка заявила, що нікому не скаже, якщо вийде заміж. Окрім того, декілька років тому артистка вперше за багато років заявила про свою готовність вступити у нові стосунки і навіть створити сім’ю. Окрім того вона зізналася про бажання народити дочку. Чи вийшло щось з цього досі залишається загадкою і Тіна Кароль не розкривається.

Схожі статті

І зірок кидають: через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка зрадила жінка – такого не бажає собі ніхто

Через 20 років стало відомо, як Андрія Данилка обкрутила навколо пальця жінка. Ніхто не бажає опинитися в такій ситуації, але співак про неї ніколи сам не говорив.

Зрадниця Ані Лорак виходить заміж вдруге: турецький бізнесмен Мурат в минулому, а тренер Ісаак – її майбутнє

Популярна співачка українського походження Ані Лорак повідомила про те, що вдруге виходить заміж. На цей раз її обранцем став не турецький бізнесмен, а іспанський тренер.

Марія Яремчук вразила “весільним” образом: відома співачка одягла білу вуаль на голову і сукню кольору снігу

Популярна українська співачка Марія Яремчук зробила публікацію, в якій вразила розкішним образом з білою вуаллю та сукнею кольору снігу. І це непростий наряд, а символ любові.

Змушена терпіти і буде це робити: дружина Решетніка вразила зізнанням про свої почуття – “По-іншому ніяк”

Дружина Григорія Решетніка Христина вразила зізнанням про свої почуття і здивувала справжньою картиною в її родині, яку не покажуть по телевізору\

Мама Сердючки Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця: у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала, як виглядає її крихітна спадкоємиця. Дівчинка показалася у вʼязаній шапочці і рожевому костюмі.

Візьміть столові прибори, викиньте їх та їжте руками: 42-річна Ольга Фреймут показала новий урок з етикету

Ексведуча Нового каналу Ольга Фреймут сьогодні проживає в Європі, де організовує уроки по класичному та бізнес-етикету. Але вона не забуває про українських шанувальниць та публікує корисні відео.