Виглядає крутіше, ніж кума Лорак у Москві: 46-річна Подкопаєва вразила стильними фото у трендовому костюмі

Ці неймовірно красиві кадри були зроблені лише за півгодини перед від'їздом гімнастки Лілії Подкопаєвої з України та відображають не лише момент, а й емоції, що залишилися назавжди.

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка вже багато років живе з сім’єю в Атланті (США), активно виступає на підтримку України у війні з російськими окупантами і бере участь у всіх благодійних заходах, які відбуваються в США. На відміну від своєї куми співачки Ані Лорак, яка продовжує жити в Москві і вважала за краще зробити вигляд, що нічого не відбувається і навіть не наважилася за два з половиною роки вимовити слово “війна”, спортсменка чітко і ясно висловлює свою позицію і час від часу приїжджає в Україну.

Лілія Подкопаєва
Лілія Подкопаєва

Так нещодавно Подкопаєва знову побувала у Києві. Під час візиту спортсменка встигла провести кілька важливих зустрічей, а перед самим від’їздом знялася у неймовірно гарній фотосесії. Про це Лілія розповіла у своєму Інстаграмі.

На фотографіях 46-річна гімнастка постала у стильному костюмі чорного кольору, що складався з прямих штанів та приталеного жакета. Доповнили образ облягаючий топ, прикраси та білі кросівки. Завершенням аутфіту слали красиве укладання та макіяж.

У коментарі Лілія зазначила, що фотографії було зроблено її колегою – гімнасткою, яка стала після завершення спортивної кар’єри професійним фотографом. Усього за 30 хвилин дівчина зробила неймовірно красиві знімки та змогла за допомогою камери передати красу та емоції, які Лілія відчувала цього дня.

Підкопаєва згадала, що багато років тому, коли вона приїжджала до гімнастичної зали, в якій тренувалася її молода колега Яна щоб передати свій досвід, то вони зробили спільне фото, а зараз спортсменка та її учениця виступили у зовсім інших ролях.

“Це так природно, як коло, що замикається, і кожен його новий виток приноситиме нові враження, нові можливості, і ту саму теплоту в серці”, – написала в коментарях олімпійська чемпіонка.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.