Соловій прийшла судитись у шикарній червоній сукні з корсетом: Вакарчук може і встояв, а адвокати не встоять

Відома українська співачка Христина Соловій прийшла на засідання у шикарній червоній сукні з корсетом. Святослав Вакарчук може і встояв, а адвокати не встоять.

Як відомо, декілька місяців тому відома українська виконавиця Христина Соловій потрапила у гучний скандал у місті чорноморська. На артистку після фестивалю одразу ж написали декілька заяв до поліції зі звинуваченнями у використанні обстановку лексики на заході, де були присутні діти.

Співачка з гумором поставилася до ситуації, одразу прийшла до відділення поліції та поспілкувалася зі співробітниками, але як виявилося на цьому не закінчилося. На Христину очікував суд, на який вона нещодавно прибула до Чорноморську.

Христина Соловій показала, в якому вигляді приїхала на суд

Христина Соловій після скандалу у Чорноморську вирішила завітати до Одеси
Христина Соловій показала, в якому вигляді приїхала на суд

Зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на якому постала у розкішні червоній сукні з корсетом. Христина зробила собі укладання там макіяж і в цілому виглядала просто карколомно, наче пройшла не судитися, а на світський захід.

Образ вона доповнила сонцезахисними окулярами, а фотографію зробила на тлі узбережжя та ясного неба.

Співачка Христина Соловій показала, в якому вигляді приїхала на суд. Скріншот особистої сторінки зірки з Чорноморська

Цікаво, що Христина Соловій незабаром по вуха зав’язала у конфлікт з організаторами фестивалю, заявивши, що про симпатії до російської культури. А тим часом керівник даного заходу заявив, що Христина мала попередити його про намір використати нецензурну лексику під час виступу.

Сергій Жадан отримав запитання на рахунок вчинку хрестини і взагалі вважаю, що нібито проблема полягала не в тому, що Христина повелася неетично, а нібито в тому, що населення міста має проросійські погляди.

Але в коментарях під публікаціями співачки було помітно, що публіка розділилася на два табори: хтось просто проігнорував почуте, хтось навпаки вважав, що така поведінка непристойна. Досі аудиторія не прийшла до конкретного рішення.

Схожі статті

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.