Уже разом готують їсти та тримаються за руки: в оточенні шеф-кухаря Ярославського побачили Дашу Квіткову

Суддя проєкту "МастерШеф" Володимир Ярославський показав, як вчив готувати їсти Дашу Квіткову. Також він займався з нею спортом, жартував і зробив героїнею своєї програми.

Відомого українського шеф-кухаря та суддю кулінарного проєкту “МастерШеф” Володимира Ярославського побачили разом із блогеркою, інфлюенсеркою та бізнесвумен Дашою Квітковою. Разом вони готували їсти, займалися спортом, а ще знімали відео reels, яке виклали в соцмережу Instagram. На ньому все й було видно, як кухар та блогерка весело й корисно провели час.

Насамперед, суддя проєкту “МастерШеф” Володимир Ярославський зазначив, що це вже вийшов другий випуск його авторської програми “Ярославський тестує”. І цього разу його гостею стала саме Даша Квіткова, яку він назвав неймовірною. Саме ця блогерка, яка також любить спорт, змусила кулінара добряче попітніти під час спортивного випробування. Тобто, вони не лише разом готували їсти, набирали калорії, але й потім все це “скидали”. Володимир Ярославський пояснив, що приготував для Даші її улюблену страву з дитинства. Що це нині ще невідомо. Утім він обіцяє згодом скинути рецепт.

 

Відео шеф-кухаря про його зустріч, проведення часу з Дашею Квітковою, їхні “обіймашки”, вже зібрали більше 4600 вподобайок у соцмережі Instagram. У коментарях прихильники обох цих зірок запитують: чи це дійсно програма про кулінарію, чи це більше про “шукаю жінку”. Практично всі читачі зазначають, що вони дуже гарно виглядають. Про Володимира пишуть, що він у дуже гарній формі, класний, позитивний, спортивний і світлий. Подобається всім і краса Даші Квіткової, але також зазначають й те, що в неї дуже гарні золоті прикраси. Для цієї зйомки блогерка зробила досить насичений макіяж.

Насамперед, Даші Квітковій для зйомок цього кулінарного шоу зробили досить насичений грим. На її обличчі дуже сильно помітно товстий шар тонального засобу та коректору. У об’єктив камери досить сильно потрапили й золоті прикраси блогерки. Їх було багато: золоті сережки, каблучки та досить довге кольє. Ці прикраси зацікавили й користувачів мережі — хочуть й собі такі ж!

Схожі статті

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.

Вони були на межі розлучення: Матвієнко та Мірзоян зачарували відео з прогулянки – дуже стильна парочка

Зараз навіть складно повірити, що два роки тому ця закохана парочка - Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко були на межі розлучення. Зате сьогодні їхній шлюб міцніший, ніж будь-коли.

Раніше викликали захоплення, а тепер сміх: Висоцька, Потап та інші зірки, чиї ролики стали “легендами”

Проходить час і ті знаменитості, які колись викликали у багатьох захоплення, зараз виглядають у нинішньому контексті вельми дивно і навіть викликають сміх.

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.