Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.

Відома усім із дитинства співачка Аліна Гросу продовжує дивувати своїм життям за океаном у Сполучених Штатах Америки. Вона стала представником української культури у Нью-Йорку, почала ходити на різноманітні заходи, знайомитися й бачитися з американськими політиками. Трішки раніше Аліна Гросу вже зустрілася з мером міста Нью-Йорк Еріком Адамсом. Ділова вечеря на якій було чимало різних вагомих людей із США проходила прямо у мера вдома. Тому Аліна Гросу не просто побувала на заході, а й побачила, як насправді просто і без пафосу живуть закордонні мери різних міст.

Вчора, 26 вересня, Аліна Гросу заявила, що її запросили на ще один публічний захід у Нью-Йорку, де вона також представляла нашу країну в якості представника української культури. У своїй stories у соцмережі Instagram Аліна Гросу заявила, що вона не отримувала ніяку дипломатичну посаду, не стала послом чи амбасадором, як написало чимало ЗМІ. Вона просто представник української культури в США. Під час чергового заходу в Нью-Йорку співачці вручили відповідну нагороду, надали можливість сказати кілька слів, а ще для всіх американських гостей вона виконала пісню.

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном
Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном

У своїй stories Аліна Гросу виклала спільне фото разом із президентом Манхеттена Марком Лейваном. Поруч із ним вона була одягнута у дуже довгу та пишу чорну-сукню. Вбрання зірки мало глибокий виріз крізь який можна було розгледіти її гарне бюстьє. З прикрас для цього заходу вона обрала лише один золотий ланцюжок середньої довжини та товщини. Макіяж зробила більше темного і вечірнього формату. Свої очі знаменитість підвела чорною підводкою, а для губ обрала темну-бордову помаду. Тіні для очей Аліна Гросу використала більш темних кольорів.

За словами Аліни Гросу, під час заходу вона спілкувалася з багатьма поважними людьми. Також там було чимало іноземних громадян, які представляли культуру своїх країн. Бачила на заході співачка й різних українців.

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?