Кохання не розуміє слів: як Святослав Вакарчук відмовився від своєї музи заради супер успішної продюсерки?

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук багато років був щасливим у шлюбі зі своєю музикою, як раптом в їхньому житті з'явилася інша. Чи правда, що кохання не розуміє слів та доводів?

Творчості Святослава Вакарчука — це завжди була ще одна причина вірити щире та велике кохання. Не дивлячись на те, що між ним та його обраницею були перепони і велика різниця в багатьох аспектах, вони все одно були міцною сім’єю. Спільних дітей у пари не було. Святослав Вакарчук виховував падчерку. Ця історія тривала більше 20 років, але завершилася доволі неочікувано.

І ба більше, фанати досі не розуміють, коли насправді було розбите серце Фонарьової. Так чи інакше, незабаром стало відомо про народження музиканта первістка. Хто матір хлопчика здогадатися було не важко. Поруч з Вакарчуком декілька разів бачили продюсерку Євгенію Яцуту, яка якраз очікувала на дитину.

Святослав Вакарчук розповів про свою нову дружину

Святослав Вакарчук зізнався, чому перебуває у розлуці з родиною
Святослав Вакарчук розповів про свою нову дружину

Співак не розповів мені про статус їхніх стосунків, ні про те, в якому складі зараз знаходиться його сім’я. Тим не менш, пізніше йому таки довелося зізнатися, що його кохана подарує йому також дочку.

Ляля жодного разу нічого не коментувала ти не говорила на цей рахунок. Але оточення жінки поділилося поганими враженнями від того, як Святослав нібито вчинив зі своєю дружиною. Мовляв, новина про поповнення в його сім’ї сильно підкосила її.

Але насправді Святослав Вакарчук то його колишня дружина вона сказала жодного слова про те, як розлучилися, коли та яка причина для цього була.

Цілком імовірно, що ця історія закінчилася вже давно, але музикант був вимушений розповісти про зміни в його особистому житті через появу первістка. Євгенія також не давала ніяких коментарів і взагалі тримається подалі від світського образу життя. На даний момент родина знаходиться в розлуці. Святослав Вакарчук зізнався, що був вимушений до єднатися до захисників заради світлого майбутнього своїх дітей і ні про що не шкодує. Зараз він піднімає моральний дух та надає ментальну підтримку.

Схожі статті

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.

5 простих звичок Олі Полякової для збереження молодості. Розкриваємо секрети, які доступні кожній жінці

Під спільними коментарями Олі Полякової з її донькою Марією користувачі найчастіше пишуть про те, що вони виглядають, яке сестри. Що дозволяє Королеві Ночі зберігати молодість навіть у 45 років?

Аліна Гросу зустрілася з президентом Манхеттена: зірка з України продовжує світитися серед політиків США

Аліна Гросу стала представником української культури в США, бачилася з мером Нью-Йорка, а тепер ще й зустрілася з президентом Манхеттена Марком Левайном.