Ніс та губи, як у Кароль, одяг, як у всіх: як виглядає молода дружина Віктора Павліка після “покращення”

Вже майже 2 роки молода дружина Віктора Павліка активно займається покращенням своєї зовнішності. У результаті 30-річну Катю Репяхову стали порівнювати з Тіною Кароль.

В останні два роки молода дружина Віктора Павліка блогерка та бізнес-леді Катя Репяхова вкладає багато сил та коштів на покращення своєї зовнішності. Почалося все з нешкідливих процедур корекції форми губ за допомогою гіалуронової кислоти, після чого Віктор Палвік був дещо збентежений. Потім Катерина стала вдаватися до радикальніших заходів і вирушила до пластичного хірурга, який повністю змінив їй форму носа і зробив виразне підборіддя. За рік після операції вже можна було побачити остаточний результат. Шанувальники були в захваті і стали порівнювати Репяхову з Тіною Кароль.

Дружину Віктора Павліка порівняли з Тіною Кароль
Дружину Віктора Павліка порівняли з Тіною Кароль

Однак на цьому Катя не зупинилася і вже через деякий час зробила уколи ботокса, щоб вирішити проблему з мімічними зморшками в зоні чола, міжбров’я і позбудеться “гусячих лапок” кута очей.

Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення
Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення

Потім дружина Павліка знову переробила губи за новою технологією, після чого вони стали ідеально симетричними. Після корекції обличчя Катя взялася за свій стиль і додала до гардероба багато трендових речей, які раніше ніколи не носила.

Дружина Віктора Павліка не натішиться новим носом та підборіддям
Дружина Віктора Павліка не натішиться новим носом та підборіддям

Так, напередодні у миркоблозі дружини Павліка з’явилися нові фотографії, на яких 30-річна Репяхова продемонструвала себе у всій красі. У кадрі Катерина з’явилася у стильній джинсовій спідниці із шортами внизу та білій футболці. Доповнили образ трендові чоботи-козаки із бежевої замші.

На одному з фото Катерина показала своє обличчя поблизу, де чітко видно мімічні зморшки навколо очей, які, на всі старання Каті, нікуди не поділися. Це зовсім не псувало її обличчя.

Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення
Як виглядає молода дружина Віктора Павліка після покращення

Нагадаємо, що в одному з інтерв’ю Катерина Репяхова зізналася, що її 58-річному чоловікові Віктору Павліку для того, щоб відповідати молодій дружині, також не завадило б омолодитися. На думку Каті, співаку необхідно зробити підтяжку обличчя за допомогою уколів краси та оновити шевелюру. Артисту навіть пропонували провести процедуру з пересадки волосся бартером, проте він не погодився і, на думку Репяхової, навряд чи колись погодиться.

Схожі статті

Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

А-ля француженка: 47-річна Лідія Таран вразила новою модною стрижкою – ще коротше, ніж у дочки-підлітка

Зірка телеканалу 1+1 Лідія Таран вирішила кардинально змінити імідж і зробила нову стильну стрижку, яка виглядає коротшою, ніж будь-коли. До цього знаменитість носила лише довге волосся.

Померла британська акторка Меггі Сміт – зірка “Гаррі Поттера” та “Абатства Даунтон”: що наразі відомо

Сьогодні величезна родина поттероманів дізналася про неприємну новину: не стало акторки Меггі Сміт, яка з перших фільмів франшизи поруч з Деніелом Редкліффом дарувала нам віру в справжню магію.

Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Твій “МастерШеф” – одна бутафорія: у будинку Ектора Хіменес-Браво побачили жінку, яку знає вся країна

Жінка, яка прийшла до судді проєкту "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво, залишиться в нього на цілий тиждень. Весь цей час вона їстиме курячі крильця від самого Ектора.