Де і з ким зараз Олег Винник: у Мережі з’явилася цікава інформація про особисте життя співака у Берліні

У Мережу злили цікаві подробиці життя Олега Винника в Берліні. Стало відомо, де і з ким він живе, а також скільки платить за свою орендовану квартиру.

Після втечі з України на початку війни співак Олег Винник понад два роки ретельно ховався від шанувальників, у зв’язку з чим у Мережі регулярно виникало безліч чуток. Найбільше говорили про його тяжку хворобу, через яку він не може вийти на зв’язок. З’ясувалося, що Винник перебуває в Німеччині, куди переїхав разом зі своєю бек-вокалісткою та дружиною Таїсією Сватко. Подробиці його ганебної втечі стали відомі вже пізніше, коли артист раптово оголосив про своє повернення в український шоубізнес. Також стали відомі деякі цікаві деталі його життя у Німеччині.

Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення
Олег Винник пояснив причину свого загадкового зникнення

Так, напередодні на сторінці ТГ-каналу “Вогник” з’явилася інформація про місце проживання артиста. Як з’ясувалося, Олег Винник мешкає на околиці Берліна в орендованій квартирі, за яку щомісячно платить, за інформацією журналістів, 100 тисяч гривень. Його будинок розташований у новому житловому комплексі, розташованому в районі, який уподобали російські іммігранти.

Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник
Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник

Квартира, з балкона якої співак записував свої відео та передавав привіти шанувальникам та захисникам України, знаходиться на самому верхньому поверсі. Там же Винник і вирощує свої помідори та зелень.

Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині
Олег Винник розвів справжній город на балконі у Німеччині

Разом з “маестро” у квартирі проживає його дружина. Сусіди відгукуються про них, як про “милу пару знаменитостей”, яка, зважаючи на все, намагається не привертати до себе зайвої уваги.

Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник
Квартира Олега Винника у Берліні Фото: ТГ-канал Вогник

До того ж від місцевих активістів стало відомо, що Олег Винник та Таюне після переїзду до Берліна не з’явилися на жодному мітингу чи акції на підтримку України, а також не дали жодного благодійного концерту.

Нагадаємо, що протягом двох років представники та близькі друзі Олега Винника розповідали, що артист активно допомагає рідній країні та купує на свої особисті гроші автомобілі для ЗСУ.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.