Як живе донька Ольги Сумської у Москві: Тоня Паперна вийшла на зв’язок у капелюсі та ковбойських сапогах

Старша донька Ольги Сумської зараз рідко з'являється у Мережі та намагається не світитися на публіці. Як живе Антоніна Паперна у Москві? Чим займається та чи планує повертатися в Україну?

Популярна українська актриса Ольга Сумська дуже охоче спілкується з шанувальниками та журналістами та у всіх подробицях розповідає про своє життя в інтерв’ю та соцмережах, проте є одна тема, яку зірка намагається уникати. Це стосується її дочки Антоніни, яка досі продовжує жити у Москві.

До Росії Тоня переїхала кілька років на початок війни. Там донька Сумська успішно будувала кар’єру та знайшла своє особисте щастя в особі російського актора Володимира Яглича, з яким досі живе у цивільному шлюбі. За цей час у пари з’явилося двоє дітей – дочка та син. Тоня часто приїжджала до батьків до Києва, але продовжувала жити у Москві.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу
Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Після початку війни Паперна різко зникла, закрила сторінки в Інстаграм і затихла. Зіркова мама розповідала, що дочка надто налякана і боїться відкрито висловлюватися на підтримку рідної країни, щоб не наражати на ризик своїх дітей. Про переїзд Антоніни в Україну не йшлося навіть мови.

Якийсь час Паперна ніде не з’являлася, але минуло час і життя Тоні налагодилося. 2023 року стало відомо, що дочка Сумської знялася в одному з російських серіалів. Разом зі своїм громадянським чоловіком Паперна почала виходити у світ і з’являтися на приватних заходах.

Антоніна Паперна з чоловіком у Москві

А нещодавно у своєму мікроблозі Тоня оприлюднила нові фотографії. Зважаючи на все, це були кадри з її нової фотосесії. На знімках 34-річна донька Ольги Сумської з’явилася з конем у білому сарафані зі вставками з мережива, ковбойського капелюха та чоботів.

Дочка Ольги Сумської показала, як живе у Москві
Дочка Ольги Сумської показала, як живе у Москві

Зазначимо, що Антоніна виглядала дуже ефектно. Проте висловити своє захоплення російські шанувальники актриси так і не змогли, адже вона, як і раніше, обмежує коментарі під своїми публікаціями.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.