Вікторія Булітко чи Яна Глущенко: хто з зірок “Дизель шоу” отримує більше компліментів – цих жінок люблять

Вікторія Булітко та Яна Глущенко – дві красуні, яких обожнюють українці. Але кого з них публіка насправді любить набагато більше? Усі деталі в нашій статті.

Гумористичні формати шоу завжди користувалися популярністю в Україні. Так склалося, що аудиторія з прекрасним почуттям гумору та вмінням посміятися з будь-чого. Але якщо раніше у колективах була зазвичай лише одна жінка, то зараз акторок стає дедалі більше.

Це зумовлено і появою гуморист ок з неперевершеною харизмою і любов’ю аудиторії до їхніх героїнь.

Вікторія Булітко та Яна Глущенко показали, кого з них фанати люблять більше

Яна Глущенко
Вікторія Булітко та Яна Глущенко показали, кого з них фанати люблять більше

Зокрема, Яна Глущенко та Вікторія Булітко вже давно займають цю нішу, і якби вони не намагалися уникнути розмов про конкуренцію між ними, і преса, і глядачі постійно цікавляться, чи дійсно вони не мають таких почуттів одне до одного.

Вікторія Булітко зізналася, чому не хотіла стосунків з нинішнім обранцем
Вікторія Булітко та Яна Глущенко показали, кого з них фанати люблять більше

Примітно, що обидві абсолютно різних типажів зовнішності. Вікторія набагато менша, дуже тендітна та ніжна. Однак, ролі їй часом випадають дуже різні, які навіть не в’яжеться з її зовнішнім виглядом. Натомість Яна часто грає рокових красунь, білявок та жінок з анекдотів.

Коли вони постають на сцені, стає зрозуміло, що вони ніби повні протилежності, полюси. А тому шанувальники в них також відрізняються. Майже неможливо сказати, хто з них користується більшою любов’ю. Адже часто все залежить саме від образу та обставин.

Нагадуємо, що не так давно інша гумористка Ірина Сопонару вийшла заміж. Зірка вперше рушила під вінець і обрала собі в чоловіки громадянина Великої Британії.

На даний момент вона живе на 2 країни, часто з’являється на вітчизняній сцені, а також їздить у Лондон до рідних свого чоловіка. Цілком можливо, що незабаром пара повідомить і про поповнення в сім’ї.

Тим паче, що Ірина з головою пірнула у сімейне життя і все більше демонструє зацікавленість у цього роду цінностях.

Схожі статті

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.

Катя Осадча розповіла, що робити, якщо не знаєш, що одягнути по погоді: зірка показала образ на всі випадки

Катя Осадча знає, що потрібно одягнути, коли "немає чого вдягнути", а також, як знаходити час суто на себе. Для цього в зірки є свої особисті лайфхаки.