Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Молода співачка Аіда Ніколайчук, яка виступала від команди продюсера Ігоря Кондратюка, стала переможницею 3-го сезону талант-шоу “Х-Фактор” у 2013 році і одразу стала знаменитою. З того часу життям співачки стали з цікавістю стежити мільйони шанувальників, які не пропускали жодної публікації зірки.

Так, у серпні 2024 року співачка повідомила, що вийшла заміж. Це вже третій шлюб Аїди. Обранцем Ніколайчук став голлівудський каскадер Деніел Лосісеро. Пара зіграла скромне весілля у місті Бербанк (Каліфорнія), а потім вирушила у медовий місяць до Лос-Анджелеса.

Аіда Ніколайчук вийшла заміж втретє

Ось уже понад місяць Аіда перебуває в офіційному шлюбі, але досі продовжує постити у соціальних мережах фото свого дорогої обручки з величезним каменем. Так, напередодні в “сториз” 42-річна співачка оприлюднила фотографію, на якій зображені рука її коханого-американця та її рука із заручним та обручним кільцем.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала свою нову обручку
Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала свою нову обручку

Ймовірно, Аіда хотіла сказати цим знімком, що все в неї добре.

Нагадаємо, що це вже третій шлюб Ніколайчук. З першим чоловіком вона познайомилася у Миколаєві. Чоловіка звали Павло і він так само як і Аіда, працював закрійником. Це було кохання з першого погляду. Пара деякий час зустрічалася, а потім оформила офіційний шлюб. Незабаром у сім’ї з’явилася дитина. Хлопчика назвали Максим. Відомо, що зараз син співачки перебуває в Україні. Другим офіційним чоловіком артистки став спортсмен із Білорусії Микита Подільський. Молодий чоловік був на 12 років молодший за обраницю. Пара прожила кілька років і розлучилася. Спільних дітей у цьому шлюбі не було

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.