Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Відома українська телеведуча, журналістка та авторка проєктів на YouTube Маша Єфросиніна відповіла всім хейтерам щодо того, що жінкам у певному віці не можна одягатися відверто. Іноді вона чує від людей такі слова в свій бік. Тому знаменитість зробила наступне: одягнула короткий шкіряний топ та шкіряну спідницю і запитала в своїх підписників наступне: чи ось так, як вона одягнулася нині, можна одягатися? Про все це Маша Єфросиніна написала в своєму пості в соцмережі Instagram.

Як відомо, нині Маші Єфросиніній 45 років, але вона дозволила собі одягнути обтягуючий шкіряний топ, який ледве дістає її талії, а ще таку ж обтягуючу шкіряну спідницю. А ось її животик повністю залишився не прикритим. Також, її топ досить сильно обтягує і підкреслює її чудові бюстьє. І дійсно, Маша Єфросиніна виглядає відверто, але дуже гарно. Загалом вона має дуже струнку та підтягнуту фігуру. А тому, їй не страшно одягатися саме так. До цього образу їй неймовірно підходить і її зачіска, коротка стрижка. Загалом вона виглядає просто шикарно.

Макіяж Маша Єфросиніна зробила досить яскравий. Вона злегка підвела свої брови чорним олівцем, вії зробила об’ємними за рахунок використання звичайної туші, а на повіки нанесла легкі світло-рожеві тіні. Також зірка підвела свої очі підводкою. Підібрала під цей стиль зірка й чимало прикрас. На її руках помітно п’ять коштовних браслетів. Крім цього, вона одягла довгі сережки, два тоненьких кольє та дві каблучки.

Цей допис зірки зібрав більше 35 000 вподобайок, майже 800 коментарів і більше 150 пересилань. Свій пост вона підписала наступними словами: “Іноді чую, що в моєму віці так одягатися не можна. Підкажіть, ось так в моєму віці одягатися можна?”. Після цього, Маша Єфросиніна повідомила, щоб дівчата одягалися так, як того просить їх душа. Читачі зірки написали, що вона виглядає так, ніби їй 20 років, то чому б і не одягатися відповідно, по молодіжному.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.

2 пари джинсів та спідниць, жакети та модне взуття: Каменських зібрала ідеальний гардероб – все прикрила

Співачка Настя Каменська готується до нового сезону і вже встигла поповнити свій гардероб кількома стильними речами, які ідеально підкреслили не лише фігуру, а й бунтарський характер зірки.