“Я перфекціоніст”: 39-річна Тіна Кароль зізналася, чи вдавалася до послуг пластичної хірургії

Українська співачка Тіна Кароль відверто відповіла на чутки щодо пластики та розкрила свої секрети догляду за шкірою й фігурою, підкреслюючи найважливіші моменти.

Одна з найбільш відомих українських співачок Тіна Кароль вирішила розвіяти чутки про свої можливі пластичні операції. Під час спілкування зі своїми підписниками в Instagram 39-річна виконавиця відповіла на одне з популярних питань, що стосується її зовнішності.

Попри здогадки з боку підписників, Кароль чітко дала зрозуміти, що на її зовнішність впливають лише регулярний догляд та здоровий спосіб життя. У своєму відвертому зізнанні артистка підкреслила, що жодного разу не вдавалася до послуг пластичних хірургів. Хоча іноді виникають думки про зміни, перфекціонізм і страх не дозволяють їй довіритися фахівцям у цієї галузі.

“Тільки догляд. Жодної операції. Думки бувають, але я перфекціоніст і боюсь довіритися”, — написала артистка у своїй відповіді.

Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі
Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі

Це одкровення підняло ще більше запитань від шанувальників, зокрема про її методи догляду за шкірою обличчя та підтримання фігури. Зірка зізналася, що довгі роки дотримувалася дієт і сильно обмежувала себе в їжі. Проте зараз підхід Тіни змінився. Вона дозволяє собі повноцінні прийоми їжі в обідній час, коли метаболізм активний, а ввечері надає перевагу легшим продуктам.

“Була 20 років на дієтах. Все маркетинг… В обід можна все! А саме від 13 до 15 години. Ранком – білки, ввечері – овочі”, – поділилася співачка.

Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі
Тіна Кароль розповіла, чи робила пластику на обличчі

Також, співачка розкрила свої секрети догляду за шкірою. Вона підкреслює важливість здорового сну, відсутність шкідливих звичок та насичення шкіри корисними речовинами, зокрема вітаміном С і поживними кремами, що підібрані спеціально під її тип шкіри.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.