Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Здавалося, що Михайло Хома може похизуватися ідеальним шлюбом. Його дружина з усім з ним погоджувалася і на камеру говорила про те, що жінка має чекати на свого коханого чоловіка вдома та слідкувати за господарством. Мало хто тоді підозрював, що насправді вона мріяла про музичну кар’єру і неодноразово пробиралася на різні кастинги, зокрема в таємниці від свого благовірного.

Стало відомо про це лише після її інтерв’ю, яке вона дала напередодні новини про їхнє розлучення. Михайло заявив про рішення розійтися на камеру, і тоді його колишня дружина зізналася, що не підозрювала про те, що це станеться саме так.

Slavia показала, як склалося її життя після розлучення

Славія вся в сльозах розповіла про важку втрату
Slavia показала, як склалося її життя після розлучення

Все ж таки пізніше їм вдалося по ладнати. Після кількамісячного конфлікту вони прийшли до компромісу і розлучилися. Поділу майна не було, адже Ярослава взагалі не претендувала на зароблене Михайлом. Він в свою чергу віддав їй у якості відступних розкішну квартиру.

Зараз Славія активно займається власною кар’єрою, просувається в шоу-бізнесі, але поки що хітів в неї немає. Михайло готовий допомогти слушною порадою та підтримати колишню дружину. Ярослава розповіла, що хоча їхнє майбутнє буде зовсім різним, вони не розірвали свій зв’язок і продовжують спілкуватися.

Slavia показала, як склалося її життя після розлучення. Скріншот особистої сторінки співачки

Зараз вона спілкується зі своїми шанувальниками через власний акаунт у соціальній мережі Instagram, а також часто показує, як проходить її будні. Завантаженого графіку в неї поки що немає, але попри відсутність гастролей є ремонт. Як відомо, доволі довго вона ремонтувала одразу 2 квартири.

Окрім того, Ярослава часто показує, де буває, що їсть, які місця любить. Так як вона жінка — релігійна, то часто звертаю свою увагу на собори, храми та місця наповнені духовністю. Так і нещодавно вона продемонструвала, що зовсім не змінила своїх звичок та потішила публіку свіжим кадром.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.