Її прізвище в одному ряду з принцами та принцесами: Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут була запрошена на виняткову подію у Лондоні, де познайомилася з членами королівської родини.

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут не чужа на всіляких благодійних заходах та семінарах. Не дивно, що вона стала однією з гостей на мотиваційному форумі у Лондоні, що організувала українка Катерина Бурцева.

У своєму Instagram, Оля подякувала організаторам за таку нагоду, адже змогла не тільки долучитися до прекрасного та мала можливість взяти слово, а й познайомитися з новими людьми.

“Світлини з мотиваційного форуму “Жінка”, де я вчора говорила про “Впевненість” за етикетом. Казковий вечір, справді казковий… Засновниця форуму, Катерина Бурцева, проводить таку подію вже втретє, надихаючи жінок у світі”, – поділилася Оля.

Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною
Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Сюрпризом для Фреймут стали запрошені племінниця принца Філіпа та принцеса Катаріна, які знайшли час, щоб приділити увагу такому важливому питанню, як етикет. Більш того, за словами телеведучої, Катаріна й сама викладає етику та постійно залучена у благодійність.

“Серед гостей – давні друзі, нові потенційні колеги. І уявляєте, я познайомилася з племінницею принца Філіпа, з принцесою Катаріною. Вона живе скромним життям, займається благочинністю та викладає етикет”, – повідомила Фреймут.

Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною
Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Нагадаємо, зараз телеведуча мешкає у Лондоні разом зі своїм чоловіком Володимиром Локотком та двома дітьми. Проте, нещодавно вона приїздила в Україну та розповіла про шахрайство, що трапилося в її житті. Виявляється недобросовісний забудовний надув родину на квартиру у престижному районі столиці. Попри те, що жінка виграла судовий позов, гроші за нерухомість, їй так і не повернули.

Схожі статті

Вилита Слава Фролова з “Україна має талант”: Тоня Матвієнко змінила імідж і показала неймовірний результат

Тоня Матвієнко раптово змінила імідж і показала неймовірний результат після роботи стиліста. Вийшла вилита Слава Фролова з "Україна має талант".

Побралася з голлівудським каскадером: як живе Аіда Ніколайчук, яка своїм вокалом підкорила “Х-фактор”

Виконавши "Колискову" на "Х-факторі", Аіда Ніколайчук запала в серця багатьох глядачів. Однак з того часу минуло чимало років, тож пропонуємо дізнатися, чим зірка займається зараз.

Осадча розповіла про поповнення в сім’ї та показала малюка, який виявився її копією: “Приїхали з пологового”

Катерина Осадча розповіла про поповнення в її сім'ї та показала крихітного малюка, який виявився її копією. На Гробунова не схожий, і цьому є пояснення.

47-річна Камалія показала, якими різними стали її двійнята: одна вже її зросту, а інша маленька і ніжна

Камалія показала, якими різними стали її дочки-двійнята. Одна спадкоємиця вже її зросту, а інша – ще маленька і ніжна. Усі подробиці в нашій статті.

Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в котрих готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.