Заявила, що хоче дитину, але чоловік був проти: Руслана Лижичко розповіла про її конфлікт з Ксенофонтовим

Відома українська співачка Руслана розкрила свої мрії про материнство. Проте, чи підтримує її рішення чоловік, який поряд вже цілих 30 років?

Українська співачка Руслана, яка вже майже три десятки років у шлюбі з музичним продюсером Олександром Ксенофонтовим, поділилася своїми мріями щодо розширення родини. В їхньому випадку, музика стала не лише професією, а й основним зв’язком, що об’єднує пару.

Їхнє знайомство відбулося на студії звукозапису, де обидва вже були закохані в музику. У 1995 році вони уклали шлюб, і з того часу музика стала важливою частиною їхнього життя. Для Руслани та Олександра спільні проєкти не лише допомагають підтримувати професійний інтерес, але й зміцнюють їхні стосунки.

Руслана Лижичко розповіла про конфлікт з Ксенофонтовим через дітей
Руслана Лижичко розповіла про конфлікт з Ксенофонтовим через дітей

Не так давно співачка натякнула на можливу вагітність, що викликало багато запитань серед її шанувальників. Руслана підкреслила, що кожна жінка розуміє важливість материнства і намагається зрозуміти, як реалізувати цю мрію. Вона не раз згадувала про бажання подарувати своїй родині дитину, яка стала б маленькою копією або Руслани, або Олександра. Проте, нині артистка не вагітна.

Артистка зазначила, що це рішення стало важливим не лише для неї, але й для Олександра, який довго мріяв стати батьком. Але, чоловік не розділив відкритість співачки. Він вважає, що озвучена дружиною інформація зайва, а таїнство батьківства має проходити виключно між ними та їхніми рідними. Знати про це всьому світові не обов’язково.

Руслана Лижичко розповіла про конфлікт з Ксенофонтовим через дітей
Руслана Лижичко розповіла про конфлікт з Ксенофонтовим через дітей

Наразі пара обдумує рішення про всиновлення. Й хоча, поки їм не вдається подарувати життя рідній дитині, можливо подружжя наважиться зробити життя чужої дитини щасливим. Проте, судячи з усього, вони поки не готові до такого важливого кроку. Це й не дивно, адже діти – це велика відповідальність.

Схожі статті

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.