Вилита Слава Фролова з “Україна має талант”: Тоня Матвієнко змінила імідж і показала неймовірний результат

Тоня Матвієнко раптово змінила імідж і показала неймовірний результат після роботи стиліста. Вийшла вилита Слава Фролова з "Україна має талант".

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко завжди відрізнялася екстравагантним смаком та любов’ю до автентичних образів. Коли вона виходить на сцену, її неможливо переплутати абсолютно ні з ким. Але судячи з усього, ця епоха її кар’єри підійшла до кінця.

Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж та показала результат

Тоня Матвієнко показала виступ своєї молодшої дочки Ніни
Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж та показала результат

Так, нещодавно артистка показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, з яким макіяжем зібралася виходити на сцену і раптово стала надзвичайно схожою на свою колегу по цеху Славу Фролову. Звичайно, не у той час, коли вона завершила кар’єру, а саме в той, коли знаходилося на піку своєї популярності. Тобто 10 років тому.

Варто відзначити, що Тоні надзвичайно пасують чорні стрілки, а також різні шимери. Вони підкреслюють колір її волосся, а також розкішні очі.

Тоня Матвієнко кардинально змінила імідж та показала результат. Скріншоти особистої сторінки зірки

Результат Тоня показала з абсолютно різних ракурсів, повертала голову вліво та вправо, а також підіймала підборіддя, щоб була можливість подивитися, наскільки якісно була зроблена робота.

Нагадуємо, що рік тому Тоня Матвієнко поховала свою матір Ніну Матвієнко. Довго вона не могла прийти до тями і важко справлялася зі своїм горем. Співачка часто виходила на зв’язок на своєму акаунті та показувалася в сльозах. Пізніше свій біль вона проживала через творчість і часто виконувала на сцені хіти своєї матері.

Зараз Тоня Матвієнко потихеньку повертається до старої себе, хоча зрозуміло, що життя таким самим вже ніколи не буде. Родина продовжує жити у будинку батьків, а Петро Гончар допомагає дочці з вихованням онучки Ніни.

Чоловік артистки Арсен Мірзоян часто навідується до захисників, збирає гроші та проводить благодійні концерти.

Схожі статті

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.