Володимир Ярославський проміняв Мартиновську і публічно зізнався в почуттях не їй: роками тримались разом

Володимир Ярославський проміняв Ольгу Мартиновську і публічно зізнався в почуттях не їй. З нею роками тримались разом, але все змінюється дуже швидко.

Мало кому вдавалося так інтригувати публіку, як Володимиру Ярославському та Ользі Мартиновській усі ці роки. Здавалося, що між кухарями насправді набагато більше, ніж вони говорять. Володимир та Ольга часто бралися за руки на публіці, давали інтерв’ю, у яких брали участь інші пари, а їхні фотосесії достойні взагалі окремої уваги.

Не так давно Ольга повідомила про те, що в її житті з’явився новий коханий. Він також ресторатор, і це не Володимир. Вперше жінка пояснила, чому насправді так і не побачила у своєму колезі імовірного коханого. За її словами, Володимир занадто низький, а це для неї пунктик. Мовляв, чоловік обов’язково має бути вище, щоб вона відчувала його авторитет у стосунках.

Володимир Ярославський публічно зізнався у своїх почуттях

Володимир Ярославський розповів про кохання у своєму житті
Володимир Ярославський публічно зізнався у своїх почуттях

Але здається, що Володимир Ярославський не страждає через те, що Ольга знайшла собі іншого коханого і цілком щасливий за неї.

Цікаво, що на даний момент Володимир Ярославський досі не одружений, але чоловік не має жодного дефіциту жіночої уваги, і окрім того, в нього доволі багато подруг та товаришок.

Буквально нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показав, як добре провів час з представницями прекрасної статі, а також публічно розповів про емоції, які отримав.

Володимир Ярославський публічно зізнався у своїх почуттях

“Виділив час для себе і для друзів. Зрозумів, що треба частіше це робити. Вже сказав їм, що люблю їх і хочу ще тут повторити — красуні мої, дуже вас люблю і ціную”

На кадрах Володимир Ярославський поцілувався зі своїми товаришками, а потім ніжно обійнявся на прощання.

Хто знає, можливо серед широкого кола його спілкування знайдеться так, що все ж таки полонить його серце? Але поки що Ярославський дає чітко зрозуміти, що не зацікавлений у романтичних справах.

Схожі статті

“Прирівнюю до нуля”: український співак не стримав емоцій – критика полетіла на адресу Олега Винника

Популярний український співак Юлік неочікувано висловився про Олега Винника. Чоловік не розуміє позицію колеги, тим паче в нинішніх обставинах.

А якби вони були жінками? Фото українських артистів пройшли обробку в програмі по зміні статі – це фурор!

Хочете знати, як виглядали б українські зірки, якби народилися дівчатками? Нові програми дозволяють не тільки омолодити або постарити обличчя, але й змінити стать людини.

Син, втрата якого розділила життя на дві частини, а серце на тисячі уламків: Павлік розповів про своє горе

Віктор Павлік розповів про своє найпотаємніше, що ховає глибоко в серці і не показує нікому-нікому. Артист віддав би все, аби побачити сина знову.

Сільський гламур: як виглядали до популярності Настя Каменських, Тіна Кароль, Ані Лорак – вони стали дівами

Сьогодні цих артисток впізнають не лише в Україні, а й у всьому світі. Мільйони людей співають їхні пісні, а також наслідують їх образи. А хочете знати, як виглядали українські співачки раніше?

39-річна Тіна Кароль розповіла про шлюб з олігархом: це сталося ще в 2021-му – поп-діва зробила свій вибір

Тіна Кароль вразила своїм зізнанням про шлюб з олігархом. Поп-діва вже давно зробила свій вибір, але не поспішала про нього говорити. Все сталося 3 роки тому.

“Підбивають клинці до нього й інші”: Надя Дорофєєва розповіла, хто заважає їхньому з Кацуріним щастю

Відома співачка Надя Дорофєєва відверто розповіла про тих, хто заважає її стосункам з Кацуріним, та зізналася, як вони впливають на їхнє життя.