У РАЦС із новою зачіскою: зрадниця Лорак після пропозиції вдруге вийти заміж різко змінила імідж (фото)

Після того, як іспанський інструктор із йоги покликав Лорак заміж, 46-річна наречена на радощах кардинально змінила імідж. Чи відросте її стрижка до весілля?

Днями українську співачку Ані Лорак, яка продовжує жити і працювати в Москві, за що в рідній країні її багато хто називає зрадницею, знову покликали заміж. Пропозицію зробив новий коханий – іспанський інструктор з йоги Ісаак Віжраку. Виглядало це дуже “помпезно” – під час вечері у ресторані на честь Дня народження співачки, наречений став на одне коліно та простягнув обручку. Лорак, звичайно ж, відповіла “так”. Відео вже з’явилося на сторінці Інстаграм Ісаака.

На відміну від свого майбутнього чоловіка, артистка не стала публікувати ролик, натомість за кілька днів оприлюднила фото та відео, на яких постала в абсолютно новому іміджі. Так, напередодні в мікроблозі зрадниці Лорак з’явилася публікація, де вона з’явилася в чорному костюмі зі стрижкою каре з густою прямою чубчиком. Як зрозуміло з ролика, це був новий образ до чергового епізоду шоу, в якому бере участь артистка.

Лорак після пропозиції вийти заміж різко змінила зачіску
Лорак після пропозиції вийти заміж різко змінила зачіску

Як тільки відео з’явилося в Мережі, його відразу почали коментувати. Багато хто відзначив, що новий образ Кароліні зовсім не йде, оскільки він робить її набагато старшим і виглядає вона неприродно і грубо. Хтось навіть запропонував більше не вдягати перуки. А що ви думаєте з цього приводу?

Нагадаємо, що стосунки Ані Лорак з іспанським інструктором з йоги Ісааком Віжраку почалися в момент, коли співачка-зрадниця ховалася за кордоном на самому початку війни. Щоб не висловлюватися, артистка, за порадою свого близького друга – Філіпа Кіркорова, просто зникла на півроку, проте потім з’явилася і записала скандальне інтерв’ю, в якому так і не змогла вимовити слово “війна” і висловити свою чітку позицію. Натомість за своє мовчання українка отримала “бонуси” у вигляді можливості виступати та зніматися у різних шоу в РФ.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.