Один вчиться в Єлі, а інший наступає батькові на п’яти: як виглядають та чим займаються сини Андрія Шевченка

Андрій Шевченко — легендарний український футболіст, який досяг неймовірних висот у своїй кар'єрі. Але не всі його сини вирішили піти стопами відомого батька. Чим же вони займаються?

Андрій Шевченко напевно один з найвідоміших українських футболістів. За свої старанні на полі, чоловік не раз отримував всесвітні престижні титули. Попри, величний шлях батька, не всі з його чотирьох синів вирішили піти дорогою тата.

Джордан Шевченко

Старший син спортсмена та американської моделі Крістен Пазік народився у 2004 році. Наразі, юнак навчається в Єльському університеті. Не дивлячись на те, що хлопець з пелюшок мешкає за кордоном, він цікавиться українською культурою та вважає своїм боргом допомагати рідній країні. Рушійною точкою для цього стала повномасштабна війна. Юнак почав вчити українську та очолює збір коштів на підтримку України у студентській спільноті свого навчального закладу.

Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини
Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини

Крістіан Шевченко

Крістіан став єдиним з нащадків Шевченка, який вирішив піти шляхом свого батька. Варто сказати, що цілком успішно. У грудні 2022 років, 17-річний хлопець підписав контракт з футбольним клубом “Тоттенхем”. Крім того, цього року, він дебютував в ролі гравця юнацької збірної України.

Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини
Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини

Олександр Шевченко

У 2012 році Крістен Пазік народила ще одного сина. Наразі, пара не розкриває його особистих характеристик, вподобань та хобі. Проте, у мережі є його світлини. Тільки подивіться, який красень зростає. Світле волосся та сяюча посмішка напевно є особливою рисою Шевченків.

Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини
Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини

Райдер Шевченко

Молодшому нащадку відомого футболіста всього 10 років. Звісно, поки ні шанувальники, ні батьки не можуть передбачити, ким виросте малий. Фактично, для нього відчинені всі двері цього світу. Можливо, у майбутньому він стане спортсменом, як тато, а можливо обере для себе точні науки, або мовознавство.

Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини
Андрій Шевченко показав, як виглядають його сини

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.