На власному гелікоптері з Барселони в Дубаї: Потап після втечі з України вихваляється своїм елітним життям

Останнім часом Потап сприймається, як дуже суперечлива фігура. Виїхавши з України, репер рідко отримує схвальні реакції. Але своїми діями Олексія демонструє, що його це не хвилює.

Олексій Потапенко цілком може змагатися з Олегом Винником за звання артиста, якого після виїзду з України критикують найбільше. Хоча критика, напевно, є не такою вже й поганою, бо вона означає, що про людину пам’ятають. Тобто цікавість до самої персони у цьому випадку є, але суперечливість думок навіть в головах одних і тих же людей часто виливається в хейт. Та Потап наразі не може похвалитися навіть такою “популярністю”.

В нещодавньому дописі на сторінці він з’явився поруч з гелікоптером. Про українську Олексій повністю забув, тому підписи до постів робить переважно англійською. Артист згадав рядки з одної зі своїх пісень, де називав музику своїм гелікоптером. Щоправда, для подорожі в Дубаї Потап обрав зовсім не “музичний транспорт”. Причину поїздки репер назвав лаконічно: бізнес. Також Олексій багатозначно написав, що майбутнє яскраве, а троянди червоні.

Продюсер вже на вперше зазначає, що він інвестує в себе. Що саме мається на увазі також складно зрозуміти. Інвестиції Потапа точно не конвертуються в популярність, бо під дописом фанати залишили менше ніж 10 коментарів, а лічильник лайків практично зупинився задовго до позначки 1000. Та, можливо, Олексій популярніший в інших соцмережах?

На відео в TikTok, яким артист також поділився на основній сторінці, коментарів, переглядів і лайків не значно більше. На кадрах можна побачити Потапа, який прогулюється біля яхти під іспанськомовний трек “Bonita” від української співачки Mary Ten. Хоча дехто й відгукнувся про пост позитивно, більшість людей поставилися байдуже чи навіть розкритикували.

Олексій Потапенко показав, як прогулюється поруч з дорогою яхтою
Олексій Потапенко показав, як прогулюється поруч з дорогою яхтою

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.