Він грузин і значно молодший за неї: як виглядає новий коханий Тіни Кароль – цікаві подробиці від блогера

Скандальний блогер Богдан Беспалов розкрив цікаві деталі особистого життя Тіни Кароль та показав фото її молодого коханого. Який вигляд має чоловік і чим він займається?

Після смерті чоловіка Євгена Огіра 11 років тому співачці Тіні Кароль приписували багато таємних романів з різними чоловіками. У коханці артистки записували, як її колег із шоу-бізнесу, так і впливових мільярдерів, але сама знаменитість завжди запевняла, що досі зберігає вірність своєму єдиному чоловікові. Однак сьогодні стало відомо, що в артистки все ж таки є “молодий чоловік” і це в прямому сенсі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Так, скандальний блогер Богдан Беспалов, який у своїх програмах розкриває таємниці українських знаменитостей, розповів, що до нього надійшла інформація від джерел, в якій йдеться про те, що серце Тіни Кароль вже не вільне. У ТГ-каналі журналіст оприлюднив фото коханого співачки та розкрив деякі цікаві деталі про нього.

Богдан Беспалов
Богдан Беспалов

Як стверджує Беспалов, нового коханого Кароль звати Юрій Арошідзе. Його мати українка, а тато грузин. Чоловікові 32 роки, він на 7 років молодший за артистку і вже понад 16 років проживає в Америці, але дуже часто приїжджає в Україну.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль
У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

Улюблений Тіни дуже забезпечена молода людина і є президентом компанії, яка займається виготовленням сучасних протезів та реабілітацією українських військових у США.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль
У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

Дитинство та юність Юрія проходило у невеликому білоруському містечку Нісвіжі. У Білорусії він навіть відслужив у армії. За словами Богдана Беспалова, Арошідзе зачарований співачкою, у той час, як її колишній партнер хореограф Дмитро Жук, з яким артистці приписували роман, дуже ревнує, тому Тіні довелося заблокувати його у всіх соціальних мережах.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль
У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

На підтвердження своїх слів блогер наводить фотографії, які були зроблені Тіною та її гаданому коханим в тому самому місці одночасно.

У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль
У Мережі розповіли про нового молодого коханого Тіни Кароль

Нагадаємо, що Богдан Беспалов часто розповідає про знаменитостей те, про що вони воліли б мовчати. Саме він у всіх подробицях першим розповів про весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна, повідомив про розлучення співачки Ганни Трінчер з її скандальним чоловіком блогером Олександром Волошиним, а також розкрив неприємні деталі роману Соломії Вітвицької з її коханим військовим Олексієм Сітайлом.

Схожі статті

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.

49-річний Святослав Вакарчук не може добитися бажаного від молодого артиста: “Сподіваюся, Ярик знайде час”

49-річний Святослав Вакарчук не може отримати бажаного від молодого артиста і зізнався, що це. Про Христину Соловій такого ніколи не розповідав.

Це не Аксельрод: Олена Мозгова показала людину, з якою їй дуже добре – не обійшлося без нецензурних слів

Продюсерка Олена Мозгова зворушливо звернулася до людини, яка дуже підтримує її останнім часом і стала для неї дуже близькою. Хто ця загадкова жінка?

Задувала свічки, їла тортик: зрадниця Лорак показала, як відзначала День народження у Москві без нареченого

Після повернення з Європи до Москви, співачка Ані Лорак знову зібрала святковий бенкет присвячений Дню народження, куди прийшли найближчі люди - всі, окрім нареченого та Кіркорова.