Плаття-сітка з прозорими вставками там, де треба: красуня-дружина Дмитра Комарова Кучеренко вразила виглядом

Молода дружина знаменитого журналіста-мандрівника Дмитра Комарова – 26-річна Олександра Кучеренко показала, як змінилася за час шлюбу із зіркою 1+1.

До 26 років скромна дівчина з Дніпра Олександра Кучеренка вже може похвалитися чималими досягненнями як у особистому житті, так і у професійній діяльності. Все почалося з конкурсу краси, на якому майбутня ведуча спортивних новин, професійна танцівниця та модель здобула титул “Міс Україна 2016”, потім відбувся зліт її кар’єри на каналі спортивних новин, де Олександра, яка на той момент здобула освіту журналіста, стала справжньою зіркою та доленосна зустріч з одним із найвідоміших мандрівників в Україні – Дмитром Комаровим.

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

Сьогодні Кучеренко має величезну армію шанувальників, яка уважно стежить за розвитком її кар’єри, але більше їх цікавить, що ж відбувається в житті красуні-ведучої за межами студії?

Зауважимо, що про особисте життя Олександра розповідає дуже рідко. Якщо до війни в її Інстаграмі ще з’являлися кадри із спільних подорожей із чоловіком, після 2022 року, в мікроблозі дівчини виключно “робочі моменти”. Однак останнім часом усе змінилося. Так, напередодні Олександра Кучеренко оприлюднила фотографію, на якій було знято під час свого тренування з тенісу.

Але більше вразив знімок зі студії, де зірка новин продемонструвала своє чергове стильне вбрання. У кадрі молода дружина Комарова постала в сукні з прозорими вставками в зоні декольте і нижче стегна. Доповнили образ туфлі на шпильках, невелика сумочка, гарне укладання та макіяж з яскравою червоною помадою. Як стало зрозуміло з коментаря, у такому вигляді 26-річна екс “Міс Україна” з’явилася на змаганнях з боксу за титул чемпіона України серед професіоналів у першій напівсередній вазі.

Молода дружина Дмитра Комарова вразила сміливим образом в ефірі
Молода дружина Дмитра Комарова вразила сміливим образом в ефірі

Відразу з’явилася реакція шанувальників:

“Розкішна, Саша. Топ модель”, “Яка ти стильна та гарна”, “Красуня вам дуже личить ця сукня”,- писали у коментарях.

Нагадаємо, що до заміжжя із Дмитром Комаровим, Олександра Кучеренко ретельно приховувала свій роман зі знаменитим журналістом-мандрівником. Про це стало відомо лише коли пара офіційно оформила шлюб.

Схожі статті

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.