Лілія Ребрик відгуляла гучне весілля та показала завидного нареченого-актора: Андрій Дикий про все знав

Лілія Ребрик та Андрій Дикий відсвяткували весілля на одному з заміських комплексів Києва. Їхній образ та стиль заходу був у світло-бежевих-сірих тонах. Але знайшлися гості, які порушили дрескод.

Багатодітна телеведуча Лілія Ребрик, її немовля Аделіна та чоловік, танцівник Андрій Дикий, відгуляли гучне весілля. Це сталося на святі їхніх друзів – актриси Ксенії Вертинської та актора Ігоря Рубашкіна (він старший за неї на 12 років). Як відомо, Ксенія є донькою відомого народного артиста України Олексія Вертинського. Весілля провели на дуже гарній локації в одному з заміських комплексів у Києві. Це була виїзна церемонія, адже, як відомо, одружуватися в Органах реєстрації актів цивільного стану (РАЦС) дедалі стає все менш популярно. Люди обирають для себе гарні місця та створюють штучно неймовірно локації.

Про те, що на весілля доньки народного артиста України Олексія Вертинського їде сама телеведуча Лілія Ребрик і її чоловік, стало відомо зі stories Каті та Лілії у соцмережі Instagram. Ведуча показала, як вона разом із Андрієм Диким і донечкою сидять в салоні в авто перед тим, як вирушати на цей важливий захід. Цю світлину зірка підписала наступними словами: “Ксю, Ігорю, їдемо до Вас”.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий відгуляли гучне весілля
Лілія Ребрик та Андрій Дикий відгуляли гучне весілля

Для цього заходу Лілія Ребрик обрала дуже широкі світло-сірі штани-кльош, під них довгу жилетку, яка опущена нижче поясу, а ще суто білу сорочку. Андрія Дикого вона одягла в сорочку з крапочками та темно-синій костюм. Аделіна завітала на свято в бежевій кофтинці, синіх джинсах і гарною білою пов’язочкою на голові. Лілія Ребрик дуже сімейна жінка і на весіллі вона виглядала безмежно щаслива. На всіх знімках вона тільки те й робила, що посміхалася.

Саме весілля Ксенії Вертинської та актора Ігоря Рубашкіна також було у стилі світлих тонів: білого, бежевого, сірого. Так були одягнуті вони, гості й сама локація була з таких же кольорів. Дрескод на цьому весіллі був присутній, але знайшлися поодинокі гості, які порушили його. Про Ксенію знають і відомо багато що, а от про Ігоря Рубашкіна інформації дещо менше. У пресі повідомлялося про те, що він є артистом Нового драматичного театру на Печерську. Ще з 2004 року Ігор Рубашкін став актором колаборації “Бенюк та Хостікоєв”. Не багато не мало, але за час своєї кар’єри він засвітився у 40 фільмах. Також він здобув звання заслуженого артиста України. Це сталося у 2017 році.

Схожі статті

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?

Леся Нікітюк показала силует чоловіка, який увірвався в її життя та холодильник: як виглядає щасливчик

Леся Нікітюк показала фото чоловіка, який живе у неї вдома і по-трохи поїдає запаси їжі з її холодильника. Уже відомо, що він точно дуже і дуже молодий.

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.