З кандибобером на голові: чим займається дружина Павліка, після того, як випроводила чоловіка та сина з дому

Після переїзду в нову квартиру здійснилася ще одна "заповітна мрія" Каті Репяхової. Чим займається молода дружина Віктора Павлика, коли немає нікого вдома?

Нещодавно родина популярного українського співака Віктора Павліка переїхала до нової квартири. Поки артист на гастролях, його молода дружина – блогерка Катя Репяхова активно облаштовує їх “гніздечко”. Насамперед 30-річна жінка обладнала кімнату 3-річного сина Михасика, трохи змінила інтер’єр кухні, додала всяких потрібних дрібниць у ванну кімнату, а потім взялася за подружню спальню. Так, у новій квартирі Павліків вже з’явилися штори “блекаут”, про які Катя давно мріяла.

Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час вдома без чоловіка і сина
Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час вдома без чоловіка і сина

Виповнилася і ще одна заповітна мрія Репяхової і про це вона, за традицією, розповіла у своєму Інстаграмі. Так, напередодні у мікроблозі дружини Павліка з’явилися відео, на яких вона постала сидячи на ліжку в домашній піжамі та з “кандибобером” у вигляді тюрбану на голові. Вона спокійно насолоджувалась своєю кавою, ніжилася у ліжку з книгою і виглядала абсолютно щасливою.

Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час вдома без чоловіка і сина
Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час вдома без чоловіка і сина

У коментарі Катя розповіла, що вже встигла звозити сина до логопеда, а потім відвезти його до дитячого садка, що знаходиться неподалік будинку, приготувала обід і тепер вона може присвятити час собі.

Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час вдома без чоловіка і сина
Дружина Віктора Павліка показала, як проводить час вдома без чоловіка і сина

“Я так давно мріяла, щоб мені було комфортно і надихаюче вдома”, – зізналася Катерина.

Зазначимо, що 2024 рік для Каті Рєпяхової та Віктора Павліка був дуже насичений подіями. Навесні артисту нарешті вдалося провести планову операцію на серці, після чого він став почуватися набагато краще. Потім відбулася довгоочікувана церемонія весілля, яке для 58-річного Павліка стала справжнім сюрпризом. Восени лікаря, за допомогою додаткових обстежень та аналізів, нарешті поставили точний діагноз маленькому синові Репяхової та Павліка – Міхасіку та визначили подальший план лікування та реабелітації, після чого вже намітилися деякі покращення і хлопчик потихеньку почав говорити.

Нагадаємо, що у 3-річного Михайла Павліка діагностували диспраксію – захворювання через яке сталася затримка мови та порушення довільних рухів дитини, тому хлопчик регулярно відвідує логопеда та ходить на заняття з нейрокорекції.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.