В’ячеслав Хостікоєв довів усіх до сліз: всі вони пішли з життя з 2016 по 2024 рік, і це ще не кінець (ФОТО)

Син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва В'ячеслав Хостікоєв вразив новиною, яка всім засіла дуже глибоко в душі. Усі деталі події в нашій статті.

Фільм про Гаррі Поттера давно став культовим, і ще до того, як була відзнята вся франшиза. На даній серії стрічок виросло декілька поколінь, і хоча зараз діти все менше знайомі з даним продуктом від Warner Brothers, його фанатська база – це мільярди людей.

А тому кожна новина про смерть акторів, що виконували роль у даних фільмах викликає неймовірний шум в мережі. Зокрема, нещодавно стало відомо про смерть улюблениці поттероманів Меггі Сміт.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про улюблених акторів, які пішли з життя

Наталія Сумська показала, як виглядають її дорослі діти
В’ячеслав Хостікоєв розповів про улюблених акторів, які пішли з життя

Для аудиторії це вже далеко не перший привід для сліз. Публіка встигла попрощатися з акторами, які грали Северуса Снейпа, Хагріда, Альбуса Дамблдора, тощо. Тепер вже до них приєдналася і акторка, яка запам’яталося всьому світу, як професор Макґонаґел.

В’ячеслав Хостікоєв розповів про улюблених акторів, які пішли з життя

Але варто відмітити, що Меггі Сміт любили не тільки за її роль в Поттеріані. Вона запам’яталася і в Абатстві Даунтон. Зокрема, завдяки відмінимо англійському почуттю гумору.

В’ячеслав Хостікоєв, син Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, а також популярний актор, нещодавно зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій нагадав аудиторії про те, з ким ми вже встигли попрощатися.

Безумовно, як артист, В’ячеслав може сповна оцінити неймовірний рівень акторських навичок касту Гаррі Поттера. І так само свого часу чоловік зростав на даних стрічках.

Нагадуємо, декілька місяців тому В’ячеслав Хостікоєв потрапив у свій найперший скандал за всю кар’єру. Актор висловився на рахунок своєї двоюрідної сестри Антоніни Паперної та її життя в Москві. У відповідь він одразу ж отримав реакцію від своєї тітки, матері Тоні, Ольги Сумської. До сьогодні вони не змогли налагодити стосунки.

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.