Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Дантес розповів, що робить для того, аби подобатись новій коханій Кацуріній

Дантес вважає, що потрібно насичувати свій організм поживними речовинами та вітамінами. Для цього він обирає не простий спосіб. Не кожен наважується на це просто так.

Колишній чоловік популярної співачки Наді Дорофєєвої, 36-річний співак Дантес, розповів про те, що робить для того, аби завжди бути здоровим. І хоча він уже заявляв про те, що вже як рік у нього сивіє волосся і він перетворюється на блондина, він намагається робити все для того, аби не хворіти. Про все це він повідомив в своїй stories у соцмережі Instagram.

За його словами, сьогодні, 3 вересня, після продуктивної ранкової роботи він відправився у клініку ставити собі крапельницю з вітамінами. Оскільки впевнений, що організм потрібно насичувати вітамінами. Причина — нині навколо нього практично всі люди хворіють на застудні захворювання. У співака досить насичений графік і ритм життя загалом. І тому, йому хворіти не те, що не можна, а просто немає коли це робити. Крапельниці з вітамінами він ставить не один, а робить це разом із своєю теперішньою коханою рестораторкою Дашею Кацуріною.

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої розповів, що робить для того, аби бути здоровим
Екс-чоловік Наді Дорофєєвої розповів, що робить для того, аби бути здоровим

“Всі навколо хворіють, дуже жорстко, я сам захворів, і потрібно відновлювати організм і давати йому поживні речовини”, – пояснив співак Володимир Дантес.

Також, він додав, що загалом всім українцям потрібно остерігатися вірусів і берегти себе. Особливо зараз у осінній період, коли вже трішки почало холоднішати і всі дійсно, як не чхають, так кашляють. Зважаючи на те, що співак Дантес є та ще неодноразово буде телеведучим різних програм, йому завжди потрібно бути не тільки здоровим, а й гарним. І практично завжди доглядати за собою. Схоже, що цим вони займаються разом із Дашею Кацуріною і підтримують одне одного в цьому питанні.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.