12-річна донька Лілії Ребрик та Андрія Дикого запалила на танцполі у Лондоні – батьків поряд не було

Днями вся родина Лілії Ребрик побувала на зірковому весіллі колеги. На загальному фото не було лише старшої доньки Діани. Де в цей час була 12-річна дівчинка?

Цими вихідними все сімейство актриси та ведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого побували на зірковому весіллі акторів Ксенії Вертинської та Ігоря Рубашкіна. На загальному фото поряд з молодятами і батьками можна побачити їхню середню доньку Поліну і молодшу Адель, була відсутня тільки Діана, яка, як з’ясувалося, перебувала в цей час за кордоном.

Фото з Інстаграм Лілії Ребрик
Фото з Інстаграм Лілії Ребрик

Так, сьогодні, 3 жовтня, стало відомо, що 12-річна донька Ребрик та Дикого вперше взяла участь у престижному міжнародному конкурсі з бальних танців International Dance Festival 2024, який 1 жовтня проходив у Лондоні. Про це із гордістю повідомила її знаменита мама. У своєму мікроблозі Лілія Ребрик оприлюднила відео з виступу дочки та зізналася, що вперше побачила її такою сконцентрованою та зібраною.

Також телезірка зазначила, що Діана вперше брала участь у конкурсі, який проходив поза межами України без фізичної присутності батьків. Андрій та Лілія спостерігали за її виступом на відстані по екрану. Мало того, Діана вийшла на танцпол із новим партнером.

Зазначимо, що батько Діани – Андрій Дикий професійний танцюрист та хореограф. З Лілією Ребрик вони брали участь у конкурсі “Танці з зірками” як дует, після якого і зав’язався їхній роман, що переріс у міцну щасливу родину. Свою старшу доньку Діану пара теж долучила до бальних танців. Спочатку її тренував батько, а потім дівчинка перейшла до рук інших професійних тренерів, разом із якими вже встигла стати призером багатьох конкурсів в Україні.

Лілія Ребрик похвалилася досягненнями 12-річної доньки у Лондоні
Лілія Ребрик похвалилася досягненнями 12-річної доньки у Лондоні

Також Діана вже встигла спробувати себе у ролі актриси та знялася у кількох серіалах ще до початку війни. Зазначимо, що Лілія Ребрик є професійною гімнасткою, але так само, як і чоловік зараз захоплюється бальними танцями. У пари навіть є своя танцювальна школа, де можуть займатися люди різного віку.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.