Хто живе в двоповерховому будинку Олександра Пономарьова: облаштував собі комфортне гніздечко не сам

Хто насправді живе в двоповерховому будинку Олександра Пономарьова? Співак облаштував собі комфортне гніздечко не сам, і це більше не таємниця.

Олександр Пономарьов дуже довго інтригує публіку своїм особистим життям. Зокрема, неодноразово в мережі з’являлася інформація про те, що в його житті насправді давно з’явилася кохана жінка.

Наприклад, колишня дружина артиста Вікторія Мартинюк якось про говорилося про те, що намагається балансувати взаємини свого сина Олександра з його мачухою. Олександр вже мовчав до останнього, але коли діло прийняло серйозні оберти все ж таки не зміг приховувати правду. Після чуток про те, що в нього з Марією Яремчук, імовірно, народилася дитина, він заявив, що все ж таки в нього є цивільна дружина, і вони давно разом.

Олександр Пономарьов розповів про свою цивільну дружину

Олександр Пономарьов відреагував на новий роман своєї падчерки
Олександр Пономарьов розповів про свою цивільну дружину

За деякими даними, її звуть Наталією, за іншими вказано ім’я Софія. У будь-якому випадку, в шоу-бізнесі давно казали, що вона працює на артиста і виконує роль його концертної директорки. До мережі навіть потрапляли їхні спільні фотографії. І варто відмітити, що не так давно вона була помічена поруч з артистом, що говорить про тривалість їхньої історії кохання.

Олександр Пономарьов розповів про свою цивільну дружину

Нагадуємо, що Олександр Пономарьов був одружений двічі. Спочатку він перебував у цивільному шлюбі з Оленою Миколаївною Мозговою, а пізніше зв’язав своє життя з Вікторією Мартинюк.

В обидвох союзах у пари народилися спільні діти. Олександр Пономарьов виховує сина Олександра, має дорослу дочку Євгенію, а також падчерку Зою. Цю, мовірно, що у нових стосунках нього також могли народитися діти. Зважаючи на таємну ауру навколо цих взаємин, жодна інформація про його сім’ю не вийшла назовні. Ба більше, навіть своє велике інтерв’ю він давав у своєму подвір’ї, не допускаючи журналіста в будинок.

А усі кадри для соціальних мереж зазвичай робляться у його залі, яка нічого не видає про мешканців дому.

Схожі статті

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.

“Вибач, тато, що так”: на могилі Григорія Чапкіса за три роки після смерті встановили пам’ятник, але є нюанс

Спадкоємець Григорія Чапкіс через 3 роки вшанував пам'ять свого батька. Однак, є нюанс, який серйозно вразив публіку. Усі деталі в нашому матеріалі.

Як змінилося життя Камалії після розлучення з мільярдером Захуром через молоду жінку – не все так і погано

Після розлучення з британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром життя співачки Камалії кардинально змінилося, але не в матеріальному плані.

“Він у боргах”: важке становище Олега Винника вийшло назовні і більше не таємниця – збанкрутував

Не так давно Олег Винник повернувся на естраду, але його непросте становище вийшло назовні і більше не таємниця. Що відбувається з життям артиста?