Закохався в дружину з першого погляду і віддав їй ключі від квартири “за суп”: особисте життя Остапчука

Перед тим, як залишитися жити у Володимира Остапчука назавжди, Катерина зустрічалася з ним двічі. Коли прийшла до нього додому, то більше цю "хату" вона вже не покидала.

Третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, не лише змогла підкорити серце шоумена тим, щоб з ним зустрітися та піти на побачення, а й змогла навіть раз і назавжди залишитися в нього жити. Про це 24-річна журналістка розповіла сама, коли відповідала на питання підписників у своїй stories у соцмережі Instagram. Вона загалом розповіла щодо того, як розпочалося їх спілкування з Володимиром Остапчуком. І насправді, все почалося з того, що він написав їй у Telegram із проханням допомогти розблокувати його Instagram-сторінку.

За словами Катерини Остапчук, вона допомогла шоумену розблокувати його сторінку. Він написав їй, що доступ було відновлено, але навіть і не подумав про те, щоб подякувати. Тоді Полтавська подумала, що він досить такий, нахабний чоловік. Суто на це вона нічого не написала йому, але додала, що якщо у неї колись буде весілля, то вона б хотіла, аби він був ведучим на її святі. І щоб він обов’язково зробив їй знижку. На це шоумен відповів дуже просто: “Ок”. І протягом наступних трьох місяців між ними не було ніяких листувань. Єдине, що зробив Володимир Остапчук, це підписався на її сторінку в Instagram.

Катерина Полтавська розповіла, як вона залишилася жити у Володимира Остапчука
Катерина Полтавська розповіла, як вона залишилася жити у Володимира Остапчука 

Перед тим, як потрапити до Володимира Остапчука в квартиру, Катя зустрічалася з ним двічі. І перший, і другий раз, вони обоє говорили дуже довго по декілька годин. Тоді він здався Катерині абсолютно душевно пораненим чоловіком. Їй хотілося його обійняти і заховати від людей. Також її зачепила його щирість. В кінці вже другої зустрічі він дав їй ключі від своєї квартири.

Шоумен пояснив Каті, що якщо у неї буде така ситуація, що буде пізно і вона не буде встигати до себе додому на Борщагівку (один із районів Києва), то його друга кімната завжди відкрита для неї. Вона подумала, що це дивно, але взяла ці ключі від квартири. Вже наступного дня Катерина Остапчук приїхала до квартири шоумена і приготувала йому суп. Дочекалася, поки він прийде з роботи і більше з тієї “хати” не виходила. Залишилася жити вдома у Володимира Остапчука Катя і по сьогоднішній день. І вже незабаром народить йому дитину.

Схожі статті

Тіна Кароль несподівано відреагувала на хейт через свій “невдалий” образ на концерті – без зайвих слів

Образ Тіни Кароль на концерті став предметом для жартів у Мережі. Що так не сподобалось шанувальникам? За що ще "лають" артистку останнім часом?

Злата Огнєвіч показала 70-річного батька, який нещодавно подолав 2000 метрів у горах: піднявся на гору Афон

Злата Огнєвіч оприлюднила в stories свого батька, який здолав величезний піший маршрут в горах у Греції. Також вона показала, як саме виглядає її батько в 70 років.

7-місячний син Віталія Козловського вже пірнає і плаває під водою: зірка показав досягнення Оскара

Віталій Козловський вразив всіх тим, як його 7-місячний син вміє затримувати дихання і пірнати під воду. Те, як Оскар навчився плавати навіть змогли відзняти під водою.

Повна протилежність сестри, яка досі працює у Москві: молодша дочка Ольги Сумської вразила фото з Амстердаму

Молодша дочка Ольги Сумської 22-річна Ганна Борисюк поділилася атмосферними фотографіями зі своєї подорожі до Нідерландів. У цей час її сестра продовжує спокійно жити у Москві.

Євген Клопотенко показав, як правильно смажити картоплю: більшість українців досі не знають ці 3 правила

Євген Клопотенко розповів чіткий алгоритм дій того, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла ідеальною. Не врахував лише того, що українці люблять сало більше за будь-яку оливкову олію.

Ольга Цибульська заявила, що вона дуже лінива: зірка більше не приховує правди, як заробляє на життя

Ольга Цибульська вигадала для себе декілька лайфхаків проти ліні, які також можуть бути корисними й для всіх українців. Вона перша зірка шоубізу, яка чесно зізналася в своїх лінощах.