29-річна Аліна Гросу показалася в Нью-Йорку і здивувала щасливою новиною: у кадр потрапив вагітний животик

29-річна співачка Аліна Гросу показалася на розкішному заході в Нью-Йорку і здивувала щасливою новиною. У кадр потрапив вагітний животик і не тільки.

Знаменита українська виконавиця Аліна Гросу емігрувала до Сполучених Штатів Америки наприкінці 2022-го. Це сталося приблизно у листопаді. Артистка повідомляла, що має намір покращити свої кваліфікаційні навички через курси акторської майстерності, які на той момент проводилися в Каліфорнії. Аліна підкреслювала, що не приїжджає і планує повернутися до України після. Але повернення так і не відбулося.

Натомість, незабаром надійшла новина про весілля співачки. Вона вийшла за таємничого чоловіка, обличчя якого відмовлялася показувати і дотепер намагається зберегти у таємниці. Але через її любов до світських заходів таємно стало явним.

Публіка здогадувалася, що насправді Аліна вийшла за Полянського і новини про їхнє розставання були фальшивими. Свіжі знімки зі свята мера Нью-Йорку це підтвердили. І хоча даний світський раут приніс Аліні багато проблем, так як в Україні розгорівся скандал через її представництво в Америці, нещодавно вона з’явилася на ще одному заході.

Аліна Гросу показала кадри з розкішного заходу в Нью-Йорку

Аліна Гросу розповіла, як склалося життя її колишнього чоловіка
Аліна Гросу показала кадри з розкішного заходу в Нью-Йорку

Після новини про звільнення своїх менеджерів Аліна опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжу порцію знімків та роликів, на яких показала, як проводила час в оточенні багатих та успішних американців.

На відео було дуже багато облич, але всі вони представляли здебільшого бізнес-інтереси чи мали пряме відношення до політики.

Хоча преса невірно трактувала минулу заяву Гросу про те, що вона є представником культури в Сполучених Штатах Америки, Гросу знову нагадала про своє представництво у дописі до публікації. На щастя, тепер ніхто не буде називати її послом, так як в міністерстві спростували новину про отримання нею посади.

Схожі статті

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?

Тепер це її сім’я: бездітна Руслана розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце

Руслана Лижичко розповіла свою щемливу історію та показала, яке у неї велике серце. Зірка вже багато років не народжує, але не зосталася сама.

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи дочок: таку зачіску ще мало хто бачив

49-річна Наталія Могилевська показала, як змінилася після появи в неї двох прийомних дочок. Таку зачіску ще мало хто бачив у житті. Як це виглядає?

“Моя маленька копія”: Даша Євтух показала свої дитячі фото з Олександром Глазовим із “МастерШеф-14”

Даша Євтух та Олександр Глазов дуже схожі своїми характерами, принципами та почуттям гумору. Але також у них подібна зовнішність. Хоча на дитячих фото вона більш очевидна.

“Головне не розмір, головне — вміння користуватися”: Леся Нікітюк показала, що робить зі своїм чоловіком

Особисте життя Лесі Нікітюк ніколи не було відкритою книгою для шанувальників. Та нарешті телеведуча вирішила не просто розповісти про коханого, але й показала його авдиторії.

Оля Полякова кардинально змінила імідж і показала результат: з цією стрижкою помолоділа на 20 років

Популярна співачка Оля Полякова кардинально змінила свій імідж і показала фантастичний результат. Артистка з цією стрижкою помолоділа на 20 років.